kiwaczka89
Fanka BB :)
@domicela13 ja również widzę delikatną drugą kreseczke
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zdecydowanie widaćHej kobiety dzis robilam nie z rannego moczu tylko ok. 12:00 moją @ spóźnia się 11 dni w przybliżeniu jest tam druga kreska czy tylko ja ją widzę?
Powtórzę jutro z rannego tylko ciężko mieć taki z całej nocy ja 2-3 razy muszę w nocy iść do kibelkaCoś tam widzę, ale ja na chłodno do takich cieni. Powtórz rano [emoji846]
ja tez widzeHej kobiety dzis robilam nie z rannego moczu tylko ok. 12:00 moją @ spóźnia się 11 dni w przybliżeniu jest tam druga kreska czy tylko ja ją widzę?
PotwierdzamCos tam widac
Może ta kreska na teście to oszustwo i nie chce sie rozczarowaćMoze na @ a może na ciążę? Nie wiadomo w pierwszej ciąży byłam pewna na 100%, że dostanę okres bo bolało wszystko identycznie więc się nie ma co sugerować jutro rano powtórz na spokojnie. I nie martw się na zapas bo naprawdę ciężko jest odróżnić objawy @ od ciąży. Ja bym sobie wtedy rękę dała odciąc, że nie jestem. I bym teraz kurde nie miala ręki
A kiedy robiłaś wczesniej i jaki wynik?U mnie beta dzisiaj 25 - lekarz kazal mi wczoraj powtorzyc. Przyrost slaby.
Ale dzwonil ze rozne juz wyniki widzial i mam powtórzyć w poniedzialek..
Nieciekawie znowu...