HappyBabyMama
Fanka BB :)
Część dziewczyny długo mnie tu nie było i nie jestem w stanie nadrobić tego co już zostało napisane jeśli którejś w międzyczasie się udało to gratuluję [emoji813]️[emoji7]
A u mnie dziwna sytuacja nigdy się tak nie zdarzyło .... Spoznil mi się okres 6 dni zrobiłam kilka testów i ta beta na poziomie 2.3 a później cyrk na kółkach .... W niedzielę w nocy dostałam takich skurczy i boleści brzucha że myślałam że mi organy wewnętrzne krew zalewa ... Wyszło kilka skrzepów i z tym taka mega ciemna krew prawie czarna .... Było tak do południa do poniedziałku dosłownie kilka godzin ... I od tej pory nie mam w ogóle okresu ... Byłam u ginekologa powiedziała że pękła mi cysta i Że organizm sam się oczyści ale nic ze mnie nie leci to nie wiem jak się oczyszcza .... A brzuch bolał aż do wczoraj ... Czy to była ciaza ale nie utrzymała się ? Miał tak ktoś ? Może teraz zrobić jeszcze jeden test ?
To raczej była pęknięta torbiel/cysta. Masz szczecie ze tak się skonczylo i nie musisaas być operowana jeśli to to. Ja bym pokazała się lekarzowi jescze za jakiś czas. Pewnie reszta się wchłonie stad brak już krwawienia. Dlatego zawsze warto przy braku @i negatywnych testach isc do lekarza wtedy daje coś na wywołanie i torbiel się wchłania zamiast pękać. A jak mocno boli brzuch tp już koniecznie do lekarza nie czekać. Idź na wizytę kontrolna za kilka dni a jakbyś się gorzej czuła to wcześniej.