reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

To życzę powodzenia może się uda :). Ten lek jest bez recepty?
Tak, wcześniej okres 50/60 dni
To życzę powodzenia może się uda :). Ten lek jest bez recepty?
Tak bez recepty, wcześniej okres co 50-60 dni a po niecałych 3 Msc dostawałam w 34 dc, i terez cały cykl już czuję jak wszystko pracuje 😊 nawet jak się nie uda to zawsze plus że coś się poprawiło. Chociaż trochę mam nadzieję...

reklama
hej dziewczyny :) u mnie juz 6 miesiąc starań i nadal nic. Jestem na etapie testów owulacyjnych i dzis trzeba działać a moj chłop chory ...

Tak, wcześniej okres 50/60 dni

Tak bez recepty, wcześniej okres co 50-60 dni a po niecałych 3 Msc dostawałam w 34 dc, i terez cały cykl już czuję jak wszystko pracuje 😊 nawet jak się nie uda to zawsze plus że coś się poprawiło. Chociaż trochę mam nadzieję...
No to dobrze ja raz okresu nie miałam tez 50cos dni ale po luteine miałam i przyjmowalam w sumie 4 miesiace i myślałam że się unormowalo a tu nic... :( to życzę powodzenia w staraniach :)

Ja to nie wiem co ze mna jest ze mam zawsze takie szczescie do tych lekarzy, moze poprostu nie jest mi dane miec dziecko i juz ja juz nie wiem do kogo mam isc. Moja gin wczesniej odeslala mnie do poradni a teraz do innego lekarza

ja to wydusilam z mojego chyba wszystkie soki,maraton byl dlugi,w dzien w ktorym bolal mnie jajnik,weszlam do domu,zaczelam gotowac,on sie krecil po kuchni,ja mu mowie,ze mnie jajnik boli,ze chyba owu jest,on spojrzal,a ja do niego,do łóżka,w tej chwili,ja ide sie umyc i Cie zalicze 😂😂😂 wredna zołza 😂😂😂 a wczoraj bylam po wyniki i boli ciagle brzuch,lekarz powiedzial,ze poki nie ma krwawienia,to zapodac no spe i czekac i zero seksu do dnia okresu ,jak nie przyjdzie to zrobic test

Moj mi dzis zapowiedzial ze przytulanek nie bedzie. W sumie dzis ze mnie tez zwloki przez ten jajnik i nawet do lezenia w jakiejkolwiek pozycji sie nie nadaję. .... ahhhhh!!!!! Zostaje liczyc ze moze do jutra sie lepiej poczuje i tak na dobicie cos bedzie ;) no i na wczorajsze i przedwczorajsze plemniki :) a jeszcze corke na zajecia zaprowadzic... jak ja dzis lewo z psem wylazlam.... dobijcie mnie!!! Takiej owu to jeszcze ja nie mialam.... jak babcie kocham...

Ja staram się prawie rok i też nic, ale trzeba miec nadzieję, najgorsze jest czekanie :(

Jak Ci źle z czekaniem to pomyśl i popatrz na innych - np. mnie. Nie mowie, że to od razu pocieszające :D ale można docenić to, że ten miesiąc czekania to nie taki straszny (gorzej jak więcej).

Ja miałam laparoskopie, czekałam na starania pół roku. Przyszedł wreszcie cykl, gdzie mogłam to coś mi się z progesteronem pochrzaniło i z 11 dni plamiłam (po tych staraniach) a beta wtedy wyszła 0,1. Starać się mogłam z 1 jajowodu także po nieudanej próbie czekałam kolejny cykl gdzie nie mogłam się starać idę na trzeci - jest monitoring, rozkraczam nogi i co slysze? jest piękny pęcherzyk, rośnie i w ogóle ah oh, ale znów z prawej (niedrożnej strony). Nosz kur... ale się zeźliłam... Musiałam czekać jeszcze kolejny cykl, aż minie aż dotrwałam do cyklu grudniowego i znów mogłam się starać.

Także jak już będziesz na skraju cierpliwości przypomnij sobie ten urywek tekstu hehe ;) Może pomoże.

reklama
Do góry