Dzięki :* w poniedziałek byłam o 16 i dopiero dziś o 6 rano, chciałam też zrobić progesteron a on musi być na czczo.@Wesoła_Aga @HappyBabyMama dziewczyny Wam sie chyba doby pomieszaly troche! od poniedzialku zakladajac nawet ze zrobila bete o 8 rano do czwartku dzis minelo 3 doby, nie 4 tak jak Wy liczycie. niepotzrebnie dziewczyne stresujecie, ma piekny przyrpst. jest mnostwo kalkulatorow beta hcg. zamaist samemu kombinowac i narazac innych na stres, lepiej skorzystac z profesjonalnych stron.
średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 63 mlU/ml (133.3%).
to wiecej nawet niz norma!!!!!! piekny przyrost!
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Nie mam wyjścia [emoji4] w razie jakby miało coś być to lepiej wiedzieć wcześniej niż czekać w nieskończoność [emoji4]
Dasz rade.
HappyBabyMama
@Wesoła_Aga @HappyBabyMama dziewczyny Wam sie chyba doby pomieszaly troche! od poniedzialku zakladajac nawet ze zrobila bete o 8 rano do czwartku dzis minelo 3 doby, nie 4 tak jak Wy liczycie. niepotzrebnie dziewczyne stresujecie, ma piekny przyrpst. jest mnostwo kalkulatorow beta hcg. zamaist samemu kombinowac i narazac innych na stres, lepiej skorzystac z profesjonalnych stron.
średni dwudniowy przyrost hormonu beta HCG to 63 mlU/ml (133.3%).
to wiecej nawet niz norma!!!!!! piekny przyrost!
Ale ja wlansie nie straszę tylko pisze od początku ze ma piękny przyrost!
Rudaa94
Nie mam wyjścia [emoji4] w razie jakby miało coś być to lepiej wiedzieć wcześniej niż czekać w nieskończoność [emoji4]
Dokladnie
Ja mam dzis dzien dresa.... ma ka bra ... w takim stanie to nawet mietek spod sklepu by uciekal
Wesoła_Aga
Ja ze dwa dni temu miałam takie mega lenistwo. Z mamą i bratem gniliśmy w łóżku i licytowaliśmy się kto skoczy do piekarni
bleucoco
Kochane, choroba zmusiła mnie do pewnych przemyśleń i postanowiłam na razie zrobić sobie przerwę od starań. Za dużo ostatnio myślałam o dziecku, o rodzinie, o wszystkim, tylko nie o sobie. Przypłaciłam to zdrowiem... Czas trochę przewartościować swoje życie Życzę Wam dużo siły i szczęścia i oczywiście spełnienia Waszego głównego marzenia
Lula171216
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny co slychac? Ehh robiłam test dziś i nic... Nie wiem chyba mam zaburzenia hormonalne dalej (( nie wiem co robic, znacie jakieś leki które poprawiają płodność? Jak nie to chyba pozostaje mi iść do ginekologa ale on znowu mi przepisze luteine.. Chyba że go zmienię ale nie wiem..
AnnaŻet
Dzisiaj 21 dc co jakiś czas już od ponad tygodnia brzuch pobolewa jak na okres
Na regulację hormonów polecam inofemHej dziewczyny co slychac? Ehh robiłam test dziś i nic... Nie wiem chyba mam zaburzenia hormonalne dalej (( nie wiem co robic, znacie jakieś leki które poprawiają płodność? Jak nie to chyba pozostaje mi iść do ginekologa ale on znowu mi przepisze luteine.. Chyba że go zmienię ale nie wiem..
ja to wydusilam z mojego chyba wszystkie soki,maraton byl dlugi,w dzien w ktorym bolal mnie jajnik,weszlam do domu,zaczelam gotowac,on sie krecil po kuchni,ja mu mowie,ze mnie jajnik boli,ze chyba owu jest,on spojrzal,a ja do niego,do łóżka,w tej chwili,ja ide sie umyc i Cie zalicze wredna zołza a wczoraj bylam po wyniki i boli ciagle brzuch,lekarz powiedzial,ze poki nie ma krwawienia,to zapodac no spe i czekac i zero seksu do dnia okresu ,jak nie przyjdzie to zrobic test
reklama
Lula171216
Zaciekawiona BB
Dzisiaj 21 dc co jakiś czas już od ponad tygodnia brzuch pobolewa jak na okres
Na regulację hormonów polecam inofem
To życzę powodzenia może się uda . Ten lek jest bez recepty?