Lula171216
Zaciekawiona BB
Sprawdzę, ale coś myślę że pomimo luteiny i tak mam zaburzenia hormonalneHmm.., no to już trochę jest...
Może trzeba ponownie sprawdzić?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sprawdzę, ale coś myślę że pomimo luteiny i tak mam zaburzenia hormonalneHmm.., no to już trochę jest...
Może trzeba ponownie sprawdzić?
Trzymamy! [emoji846]@Verona26 , @MamaTolka no ja to musze mezowi odpuscic [emoji14] i tak dobry maraton zrobilismy jak nigdy moze jeszcze we czwartek sie uda jak jutro moze byc owu oby dzisiejsi i wczorajsi plywacy byli dzielni i nieustarszeni trzymajcie kciuki
Zrobię jutro, mam nadzieję że coś pokaże.. A jak nie, to idę do ginekologaRobilas ponownie test ciazowy? Moze zrob jeszcze raz.
I jeszcze tu jesteś? Załóż jego koszule, rozepnij guziki! No kobieto my mamy Cie uczyć?? [emoji28] [emoji28] I nie ma że boli [emoji854][emoji854]
Kochana nie warto, udusisz dziada a bedziesz odpowiadac jak za czlowiekaHahaha [emoji16][emoji23] byłam się kąpać i już leżę w sypialni Ale mój mąż jakiś film dziadowskie ogląda [emoji23] udusze kiedyś dziada [emoji23][emoji23][emoji23]
No to bądź gwiazdą lepszego filmu takie tego to oni lubią