Mnie też przekonuje właśnie ten jasny komunikat -, jest albo nie ma. W tym cyklu robię zwykle testy i pozytywny wyszedł mi 5ego i wczoraj trochę niemożliwe... Wczorajszy powtórzyłam oo paru godzinach i nie było już żadnej kreski...I u mnie te 10 pasków powinno wystarczyć bo czuje kiedy mam owulacje i zazwyczaj mam bardzo reguralne cykle. Więc te 10 szt powinno wystarczyć. Później dokupić najwyżej na następny cykl. Bo samo urządzenie powinno wystarczyć jak kupi się jedno. Chyba że bateryjka bardzo krótko trzyma i nie starczy do następnego cyklu. Jeszcze się w to tak nie zaglebialam.
reklama
eMeczk@
Fanka BB :)
I u mnie te 10 pasków powinno wystarczyć bo czuje kiedy mam owulacje i zazwyczaj mam bardzo reguralne cykle. Więc te 10 szt powinno wystarczyć. Później dokupić najwyżej na następny cykl. Bo samo urządzenie powinno wystarczyć jak kupi się jedno. Chyba że bateryjka bardzo krótko trzyma i nie starczy do następnego cyklu. Jeszcze się w to tak nie zaglebialam.
Z bateryjką problemu nie ma. Ja te 10 pasków mam już 3mc dlatego, że mam w miarę regularne cykle i używam ich 3 dni przed owulacją, którą mi wyznacza kalendarzyk gorzej jak ktoś ma nieregularne cykle.. wtedy faktycznie mogą nie starczyć..
annamariam
Ja przed @ miałam taką kreskę że była widoczna dopiero po kilku godzinach. Dzień przed była mocniejsza, a potem już wyraźna. Za szybko testowalas, poczekaj z tą beta lepiej bo pewnie będzie niska i niepotrzebne stresy.
Dzień dobry
Powiem wam laski ze nie wiem o co chodzi z tymi testami.
Robilam rano. Jest bladzioch widoczny golym okiem, moze ciut mocnieszy bo nie trzeba sie przygladac ale jednak bladzioch.
Niby beta podwyzsza sie co 48h ale chyba kreska powinna byc wyrazniejsza.
Piersi dalej nie bolą, jedynie czasem czuje jakieś szczypanie. Rano na papierze duzo, sluzu, do malpy 3 dni..
Chyba po prostu zostaje mi beta w poniedzialek
Smerfetka94
Moze masz racje. Zatestuje w dzien @Ja przed @ miałam taką kreskę że była widoczna dopiero po kilku godzinach. Dzień przed była mocniejsza, a potem już wyraźna. Za szybko testowalas, poczekaj z tą beta lepiej bo pewnie będzie niska i niepotrzebne stresy.
Saneatsui
Hej dziewczyny jestem w trakcie nadrabiania, witam się w 2 dc. Wczoraj @ się rozkrecila co uchonorowalam winkiem wieczorem po pracy.
Czyli 4cs się zaczyna. Ale mąż już wczoraj pytał kiedy możemy działać także fajnie że się angażuje
Czyli 4cs się zaczyna. Ale mąż już wczoraj pytał kiedy możemy działać także fajnie że się angażuje
Wesoła_Aga
Wspolczuje... Ja po nockach to sie kladlam zawsze gdzies kolo 18-19 na godzinke i znow do pracy a jak jeszcze wczesniej studiowalam to i w piatki zajecia po poludniu, do pracy na noc i od razu z pracy do szkoly
Testującym dzis zyczę samych dobrych wiadomości
A tym czasem.... dobranoc
Oj nie mogę o tej godzinie sie kłaść, bo jutro na 7 rano idę do pracy. Pobudka o 5.
bleucoco
Bardzo możliwe często pozytyw wychodzi później Powodzenia!Robiłam wczoraj, ale bialo. Możliwe że owulacja mi się przesunela i @ będzie później.. Póki co się nie nakrecam
bleucoco
Przecież to normalne, że testy wychodzą blade przed terminem @ albo wychodzą negatywne. Na bym cierpliwie poczekała do terminu @.Dzień dobry
Robilam rano. Jest bladzioch widoczny golym okiem, moze ciut mocnieszy bo nie trzeba sie przygladac ale jednak bladzioch.
Piersi dalej nie bolą, jedynie czasem czuje jakieś szczypanie. Rano na papierze duzo, sluzu, do malpy 3 dni..
Wesoła_Aga
Dzień dobry
Testy se różne i różnie wykazują... Może warto robić z tej samej firmy?? Nie wiem...
Wszystkim testerkom powodzenia!
A tym co cykl sie zaczął.
. Cóż... regenerujcir siły na nowe starania i cieszcie się seksem zamiast stresu...
Ja chyba za tydzień dopiero zatestuje. W piątek odpada bo praca i nawet wyniki nie odbiore... Także jakbym zrobiła w czwartek to i tak wynik bym odebrała w poniedziałek... Także bez sensu... (21 dc)
Ostatnia edycja:
reklama
Pisałam gdzieś wyżej że laska robiła testy ciążowe i wychodziły blade krechy, zrobiła elektroniczny wyszło " brak ciąży" rozkręciła to ustrojstwo, a w środku zwykły pasek taki z wyglądu jak chiński sikaniec z dwoma krechami [emoji846] ja z zakupu zrezygnowałamNo cena jest kosmiczna ale z drugiej strony masz jasna sytuację albo jest owulacja i jest "[emoji846]" albo nie ma i jest samo koleczko. Z paskami jest zabawa czy aby na pewno ta druga kreska jest tak samo ciemna lub ciemniejsze itd... Bardziej mnie przekonuje ten elektroniczny. Plus ja kocham takie wszystkie gadżety [emoji23]