reklama
olaaa7
Fanka BB :)
29 to nie dużo ja w pierwszą ciążę zaszłam jak miałam 30.Może, ale nie chce się nakręcac, dopiero zaczynamy się starać, w pierwszym cyklu od razu byla biochem wiec trochę się boję powtórki. A niedługo 29 wskakuje na licznik
olaaa7
Ja na cycki patrzeć nie mogę bo ciągle karmię więc to słaby wyznacznik. Ale miałam na początku ciąży wrażliwe sutki.Mnie cycki bolą strasznie. Tzn. są takie uwrażliwione, jakby poparzone? Sam już nie wiem. Nie miałam nigdy czegoś takiego. Do @ tydzień!
Serduszko 96
Aktywna w BB
Bardzo dobrze cię rozumiem. Reaguje tak samo tylko ja jeszcze myślę o swoim pierwszym dziecku które miało się pojawić w czerwcu. Boli to jak cholera. I tak jak mówisz jeśli jeszcze słyszysz że komuś się udaje to wogole zalamka a kiedyś cieszyłam się jak głupia z takich info. No ale musimy być silne i wierzyć że i nam się udaDziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)
Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/
olaaa7
Cyfry w Twoim nicku to rocznik? Jeśli tak to jesteś młoda, masz czas, na pewno się uda Ja to w tym wieku nawet nie myślałam o dziecku.Bardzo dobrze cię rozumiem. Reaguje tak samo tylko ja jeszcze myślę o swoim pierwszym dziecku które miało się pojawić w czerwcu. Boli to jak cholera. I tak jak mówisz jeśli jeszcze słyszysz że komuś się udaje to wogole zalamka a kiedyś cieszyłam się jak głupia z takich info. No ale musimy być silne i wierzyć że i nam się uda ❤
bleucoco
Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.Ja na cycki patrzeć nie mogę bo ciągle karmię więc to słaby wyznacznik. Ale miałam na początku ciąży wrażliwe sutki.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha
olaaa7
Czasem też tak mam, że zadyszka z byle powodu.Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha
bleucoco
Nawet nie zadyszka tylko słabo mi się zrobiło i ciężko było mi wejść, a później oblały mnie zimne poty. Ewidentnie jakieś osłabienie!Czasem też tak mam, że zadyszka z byle powodu.
reklama
olaaa7
To miałam rano podobnie, ledwo stałam na nogach. U Ciebie to może coś być na rzeczy ale u mnie to chyba nawet jeszcze owu nie było. Albo była i nawet nie zauważyłam.Nawet nie zadyszka tylko słabo mi się zrobiło i ciężko było mi wejść, a później oblały mnie zimne poty. Ewidentnie jakieś osłabienie!