reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Może, ale nie chce się nakręcac, dopiero zaczynamy się starać, w pierwszym cyklu od razu byla biochem wiec trochę się boję powtórki. A niedługo 29 wskakuje na licznik 🙈

reklama
Dziewczyny, ale nam się wątek rozwija w zwrotnym tepie,nie jestem w stanie wszystkiego doczytac:-)

Jak sobie radzicie z sytuacja gdy ktoś ogłasza albo dowiadujecie się w rozny sposób że ktoś z waszych bliskich/znajomych spodziewa się dziecka - bo ja do tej pory nie miałam z tym problemu ,ale ostatnio jak już zostaje sama to placze:-/ cieszę się w głębi i życzę każdej przyszłej mamie wszystkiego dobrego ale mimo wszystko mam jakiś żal w sobie:-/
Bardzo dobrze cię rozumiem. Reaguje tak samo tylko ja jeszcze myślę o swoim pierwszym dziecku które miało się pojawić w czerwcu. Boli to jak cholera. I tak jak mówisz jeśli jeszcze słyszysz że komuś się udaje to wogole zalamka a kiedyś cieszyłam się jak głupia z takich info. No ale musimy być silne i wierzyć że i nam się uda 🙂❤️

Bardzo dobrze cię rozumiem. Reaguje tak samo tylko ja jeszcze myślę o swoim pierwszym dziecku które miało się pojawić w czerwcu. Boli to jak cholera. I tak jak mówisz jeśli jeszcze słyszysz że komuś się udaje to wogole zalamka a kiedyś cieszyłam się jak głupia z takich info. No ale musimy być silne i wierzyć że i nam się uda 🙂
Cyfry w Twoim nicku to rocznik? Jeśli tak to jesteś młoda, masz czas, na pewno się uda :) Ja to w tym wieku nawet nie myślałam o dziecku.

Ja na cycki patrzeć nie mogę bo ciągle karmię więc to słaby wyznacznik. Ale miałam na początku ciąży wrażliwe sutki.
Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha

Ja to muszę przestać się doszukiwać i czekać haha Tylko weź się nie doszukuj kiedy tyle się dzieje nowych rzeczy w organizmie. Mam 26 lat i nigdy takich rzeczy nie miałam. Jak widać hormony to przewrotna sprawa.
+ ledwo weszłam po schodach jak szłam teraz do pracy. Teraz cała jestem zlana potem haha
Czasem też tak mam, że zadyszka z byle powodu.

reklama
Nawet nie zadyszka tylko słabo mi się zrobiło i ciężko było mi wejść, a później oblały mnie zimne poty. Ewidentnie jakieś osłabienie!
To miałam rano podobnie, ledwo stałam na nogach. U Ciebie to może coś być na rzeczy ale u mnie to chyba nawet jeszcze owu nie było. Albo była i nawet nie zauważyłam.

Do góry