reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Dlatego dobrze, że nie kupiłam :D Kupiłam za to dwie paczki Rafaello, bo od kilku dni o nich wręcz MARZĘ i zacznę coś robić kreatywnego, bo jakoś ta moja huśtawka nastrojów teraz spowodowała, że na wieczór mam dobry humor :p
Też marzę o rafaello! :d od paru dni mówię mojemu że muszę kupic
Po tabletkach na tarczycę możesz czuć się tylko lepiej, albo bez zmian, jeżeli dawka jest za mała. Nie możesz czuć się gorzej. Przede wszystkim tabletki na tarczycę nie wpływają na PMS :) Sama biorę euthyrox od kilku lat i już wiele się naczytałam o tym! Nadzieja jest, może masz właśnie objawy czegoś innego niż @ :)
Serio? A ja już całą teorie sobie stworzyłam hah. Dziękuję za informację, aż się uśmiech na ryjku pojawił, bo już się bałam że teraz co miesiąc tak będę mieć przed miesiączka. :)

reklama
A ile już czekasz? Jak beta ujemna, to leć do Gina po progesteron na wywołanie. Nie ma co się męczyć. @ zniweluje stężenia hormonów i poczujesz się lepiej + zaczniesz myśleć o kolejnym cyklu i kolejnych staraniach co też poprawi Twoje samopoczucie.
Tak myslisz no juz 42 dc mam zeszly tr
Ez mialam takj dlugi ale myslalam ze ten huz bedzie krotszy a tu wcale, tylko sama nie wiem do kogo isc czy do tej gin co chodzilam czy do tego co ostatnio bylam w poradni zadzwonie jutro do lekarki co chodzilam i juz .

Też marzę o rafaello! :d od paru dni mówię mojemu że muszę kupic
Serio? A ja już całą teorie sobie stworzyłam hah. Dziękuję za informację, aż się uśmiech na ryjku pojawił, bo już się bałam że teraz co miesiąc tak będę mieć przed miesiączka. :)
No pewnie moja droga tabletki na tarczycę nie mają żadnego wpływu na kwestie hormonalne związane z PMS. Ewentualnie kwestia laktozy może wchodzić w grę, dlatego niektóre kobietki biorą Letrox zamiast Euthyroxu, bo po tym drugim źle się czuły. Ale to wtedy objawy są cały miesiąc, cały czas, od źle dobranego leku (podobnie jak w przypadku dawki), a nie tylko przez ostatnią fazę cyklu.

Ja już jedną małą paczuszkę Rafaello zjadłam, z drugą walczę, mówię jej "zaczekaj jeszcze z godzinę, bo co potem będę jadła wieczorem", no ale WOŁA MNIE JEST TAKA PYSZNA

Haha

Wariatka dziś ze mnie. Nie ma co XD

Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Nie chciałabym rezygnować z dzidziusia. Boję się tego USG jak cholera, choć z drugiej strony myślę czy to nie przez ten przesunięty okres coś mi się zrobilo, 10 dni opóźnienia może aż zrobiło swoje.
I nie panikuj, naprawdę nie warto aż tak się tym zadreczac. Choć wiem, że to nie jest łatwe. Sama już zegnalam się z tym swiet

Nooo to tak

No to to pewnie ropien albo torbiel... Nie martw się naprawdę [emoji3590] ja wiem, że łatwo się gada bo sama odwalilam taka histerie jak zaczęłam czytać w internecie, że mąż nie wiedział czy pogotowie wzywać czy co... Będzie wszystko dobrze zobaczysz!

Tak myslisz no juz 42 dc mam zeszly tr
Ez mialam takj dlugi ale myslalam ze ten huz bedzie krotszy a tu wcale, tylko sama nie wiem do kogo isc czy do tej gin co chodzilam czy do tego co ostatnio bylam w poradni zadzwonie jutro do lekarki co chodzilam i juz .
To ja bym poprosiła o progesteron na wywołanie. Nie ma sensu się tak męczyć jak cykl się aż tak wydłuża. Maksymalnie dopuszczalna długość cyklu to chyba 35 dni. Powyżej to już są jakieś odchyły od normy.

reklama
Wiem Kochana każdy mi to tłumaczy Ale wiadomo psychika ludzka jest silniejsza... [emoji52]
Nie miej czarnowidztwa. Ja przechodziłam to samo . U mnie podczas pierwszego USG piersi znaleźli zmianę . Wysłali na biopsję więc ja już testament i kazałam mężowi szybko się ożenić bo jak on sam kredyt spłaci 😅 okazało się że to zwykły tłuszczak. Dziś nie ma po nim śladu :) zobaczysz wszystko będzie dobrze. Ściskam !

Do góry