MamoveKate
Fanka BB :)
A zrób! Może akurat będzie już cos widaćJa chyba nie wytrzymam do jutra i zrobię dzisiaj
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zrób! Może akurat będzie już cos widaćJa chyba nie wytrzymam do jutra i zrobię dzisiaj
Rób Potrafi odgonić @Oj zaczął mnie boleć brzuch
Źle to wróży
A zrób! Może akurat będzie już cos widać [emoji6]
Synevo..diagnostyka?
Ja biorę. W 2 miesiące prolaktyna z poziomu "o Chryste" wróciła do normy. Zarówno endokrynolożka jak i ginekolożka kazały brać dalej - wiedząc o staraniach.Dziewczyny czytam na temat dostinexu leku na obniżenie prolaktyny i na ulotce jak i wujek Google pisze żeby lepiej się nie starać w okresie brania. Ma któraś z Was doświadczenie z tym lekiem?
Niestety dziewczyny , jestem glupia że miałam nadzieję [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji3064]
Ja biorę. W 2 miesiące prolaktyna z poziomu "o Chryste" wróciła do normy. Zarówno endokrynolożka jak i ginekolożka kazały brać dalej - wiedząc o staraniach.
U mnie po staremu ostatnio stwierdzono u mnie hiperprolaktynemie takze biorę bromergon . Tak zdecydowalam sie Ale mam tyle nerowow przed tym badaniem że szkoda gadać , jest mi słabo mdli mnie ,właściwe sama nie wiem czego się boję . Mam na 16:30
Podwyższona prolaktynaA co to ta hiper coś tam?