reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Tu bez lampy [emoji23] WGL nie wierzę że zdjęcia kresek wychodzą bez lampy [emoji33] hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]
20200128_112839.jpeg

Mam taką schize zrobić ten przyrost bety że nie macie pojęcia. Zresztą cały czas ten brzuch boli i spokoju mi nie daje. Czuje jakby okres miał przyjść za minutę [emoji23][emoji23][emoji23]

Tu bez lampy [emoji23] WGL nie wierzę że zdjęcia kresek wychodzą bez lampy [emoji33] hahaha [emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 1073485
za tydzien do lekarza? idziesz panstwowoczy prywatnie? bo szczerze powiedziawszy to ja poczekalabym chociaz te 2 tygodnie minimum. za tydzien bedzie widac co najwyzej pecherzyk, nic wiecej wiec tylko stres niepotrzebny bedzie. ale to moje zdanie oczywiscie, ze lepiej pojsc jak juz dzidizus sie pojawi z serduszkiem... wiem z doswiadczenia ze czlowiek mniej wtedy mysli

Kurde, próbuję Was nadrobić od wczoraj a tu ciągle ze 30 stron😂
Póki co gratuluję wszystkich II kreseczek i wysokich bet a w międzyczasie trzymam kciuki aby pojawiły się kolejne.
U mnie dziś 16dc i chyba zacznę robić testy owu, bo czuję takie specyficzne pobolewanie i śluz się pojawił, więc może w tym cyklu owu będzie szybciej🤷‍♀️

Mam taką schize zrobić ten przyrost bety że nie macie pojęcia. Zresztą cały czas ten brzuch boli i spokoju mi nie daje. Czuje jakby okres miał przyjść za minutę [emoji23][emoji23][emoji23]
nic sie nie martw!!!! test jest ciemniejszy to oznacza ze beta rosnie!!! a brzuszek ma prawo bolec jak na @.

reklama
U mnie 20dc,iludniowe masz cykle? To Ty pisałaś że nic nie czujesz po owu a ostatnio bóle piersi itp.? Bo ja mam identycznie :D
Tak, kompletnie nic aż właśnie pojawiło się jakieś drobne plamienie że śluzem. A raczej śluz z odrobiną krwii. Biegam sprawdzić czy jest tego więcej ale nic 🤷‍♀️ więc chyba jednak to nie implantacja. Za wcześnie troszkę chyba na to 🥴 moje cykle zazwyczaj 28/29 dni.

Do góry