reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Hej :-)
Ileż tu emocji, widać hormony szaleją ;-)
Gratuluję tymi z dwoma kreseczkami. Rośnijcie zdrowo.
Jakby nie było forum to miejsce wymiany myśli i cóż, trzeba przyjąć to, że nie każdy z każdym będzie się zgadzał. Im dalej w las tym będzie gorzej - czy robić prenatalne, czy karmić piersią i czy szczepić :)

reklama
O M G... Idę sobie do toalety a tam na wkładce troszkę dosłownie odrobinę krwii 😱 a właściwie śluz podbarwiony krawia. Jeśli owu była 24.01 (co ciężko stwierdzic bo testy wychodziły pozytywne przez 4 dni aż) to czy możliwa jest już implantacja? Bo coś tak myślę że to grubo za wcześnie 😑 wtf. Nie mam raczej żadnej infekcji ani nic takiego i aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam

Powiem Ci tak... moim zdaniem wszystko jest mozliwe :)
O M G... Idę sobie do toalety a tam na wkładce troszkę dosłownie odrobinę krwii [emoji33] a właściwie śluz podbarwiony krawia. Jeśli owu była 24.01 (co ciężko stwierdzic bo testy wychodziły pozytywne przez 4 dni aż) to czy możliwa jest już implantacja? Bo coś tak myślę że to grubo za wcześnie [emoji58] wtf. Nie mam raczej żadnej infekcji ani nic takiego i aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam

O M G... Idę sobie do toalety a tam na wkładce troszkę dosłownie odrobinę krwii 😱 a właściwie śluz podbarwiony krawia. Jeśli owu była 24.01 (co ciężko stwierdzic bo testy wychodziły pozytywne przez 4 dni aż) to czy możliwa jest już implantacja? Bo coś tak myślę że to grubo za wcześnie 😑 wtf. Nie mam raczej żadnej infekcji ani nic takiego i aż mi się gorąco zrobiło jak to zobaczyłam
moze byc :) zwlaszcza ze jak sama piszesz, owulacja mogla byc wczesniej... teraz to dopeiro beda emocje :D trzymam mocno kciuki, zeby to bylo wlasnie zagniezdzenie i zebys juz niedlugo zobaczyla II

Kupiłam wczoraj tak jak radziłaś te paskowe testy. Jeden zrobiłam wczoraj ok 17 a drugi dziś rano o 6. Rano zrobiłam jednocześnie też clearblue i znowu mogająca buźka. Wrzucam zdj paskowych ;) niby na opakowaniu jest napisane że jeśli kreska jest jasna to nie ma owulacji, ale te wydają mi się dosyć ciemne ;)Zobacz załącznik 1073401
Ten dzisiejszy to pozytyw wg mnie

Kochana ja nie widzę drugiej kreski, ale u mnie też wychodziła biel vizira na początku, gdzie beta już była podwyższona. [emoji6] Możesz spróbować za kilka dni znowu sikanca albo skoczyć na badanie z krwi i będzie wiadomo [emoji4]
Możesz powiedzieć coś więcej bo mnie każdy taki post nadzieja napawa [emoji854]
W których dniach cyklu wychodził negatywny? Kiedy wyszedł pozytywny?

reklama
Z reszta oboje mamy nie male :D dobrobyt przy mezu poszedl mi w boczki i mialam isc na diete jak sie nie uda :D bo troche jest do zgubienia. A teraz to juz za pozno :D

P.s. w pierwszej ciazy przytylam 48 kilo .... [emoji23] jak teraz bedzie wszystko dobrze to mam nadzieje e nie bedzie takiego skoku...
gorzej jak mu brzuch zacznie rosnac razem z Twoim :D

Do góry