Daraa_94
Fanka BB :)
Dziękuję i wzajemnie [emoji3531]Ja za ciebie mocno trzymam kciuki. Jak trafisz na fajnego lekarza to ci pomoże podpowie itp 3mam kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i wzajemnie [emoji3531]Ja za ciebie mocno trzymam kciuki. Jak trafisz na fajnego lekarza to ci pomoże podpowie itp 3mam kciuki
Aaaa gratulacje!Uwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Płacze i sie smieje na przemian [emoji23][emoji24] az corka przyszla zapytac czy mi odbilo
Clostibelgin czy jakoś tak to się pisze to lek na stymulację żeby w danym cyklu kobieta miała więcej pecharzykow żeby pekly nie jeden jak to normalnie jest tylko z 2 lub 3 żeby zwiększyć szanse na zajście więcej ciążę to tak jakbym miała 3cykle w jednym . Nie wolno tego zażywać więcej niż 6mies wyczerpuje rezerwę jajnikowa u kobiety . A że u mnie było ok to spróbowałamNIe wiem co to clo nawet.
Boli już jajnik z prawej strony... więc idzie z prawej.
Uwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Płacze i sie smieje na przemian [emoji23][emoji24] az corka przyszla zapytac czy mi odbilo
Mówiłam żebyś sprawdziła po 17 [emoji41] gratuluję [emoji4]
Ktoś tu będzie starsza siostra [emoji2960][emoji64]
Uwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Gratulacje wiedzialam ze na pewno bedzieUwaga !!! Jest !!!!Zobacz załącznik 1073255
Tak mnie cieszą te wszystkie II... [emoji3590]
Ale sama mam ostatnio wrażenie, ze już tylko u Was będę je oglądać... [emoji24] a swoich się nie doczekam.... [emoji17]
Tak czy inaczej czekam aż wszystkie je zobaczycie....
Trzymam kciuki żeby się udało !!!Matko nadrobiłam!
Gratulacje tym którym jeszcze dziś nie złożyłam dzięki wam można oczy nacieszyć 2 kreskami i wysokimi Betami.
@ruda trzymam kciuki!
U mnie 49 dc @ brak a z rana test negatywny
Czy może być tak że do zagnieżdżenia doszło w piątek ( prawdopodobnie 12 dpo) i jeszcze na testach nie widać ? W piątek cały dzień strasznie bolał mnie brzuch ,już myślałam że @ przyjdzie a jej nie widać
Bez kitu jestem już na skraju załamania tym cyklem