reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Hahaha [emoji23][emoji23] kupcie jej na przywitanie jakąś dobrą herbatkę [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha nie chce mi się w nią inwestować 😂
jak nie będzie zaglądać to ją wylej :D
Nie no zauważy 😂
Uuuaaaa wspolczuje:D do nas czasem jak kurerzy przychodzato caly odswiezacz idzie, albo sanitariusze.... o mamo...

A moze ona sie Ciebie boi [emoji23]

[emoji23]
Nie boi chyba 🤔🤔🤔😜
Kuzwa czemu mnie tak mdli?! Jak wczoraj normalnie masakra. Ciągle mam odruchy wymiotny. Przegięcie! Przecież nawet jeśli miałaby być ciąża to jest za wcześnie. Cholerka...
Mnie teraz też ale ja chyba przejęłam wirusa :( tydzień temu młody miał jelitowe a w tym tygodniu mój mąż ...nadszedł czas na mnie 😭

Dla mnie wszystkie owoce smierdza :) poza pomaranczami i mandarynkami :D jestem totalnie nieowocowa i niewarzywna [emoji23]
Już wiem ta herbata musi być grejpfrutowa bo mam dziś grejpfruta na drugie śniadanie i tak siedzę i czuje ten pot. Myślę sobie że to chyba ode mnie ale niucham i niucham a to grejpfrut tak śmierdzi !

Wiara czyni cuda [emoji3590] Ja właśnie wysyłam prośbę, a płaci się coś za pasek?
Dziewczyny wczoraj poprosiłam mniszki dominikańskie w Gródku o modlitwę za potomstwo, dzisiaj dostałam email o podanie adresu aby mogły wysłać mi pasek Św. Dominika. Jak to mówią jak trwoga to do Boga. Tracę już nadzieję może modlitwa mi pomoże.

Dla mnie wszystkie owoce smierdza :) poza pomaranczami i mandarynkami :D jestem totalnie nieowocowa i niewarzywna [emoji23]
Nie no to ja lubię bardzo ale no nie zjem go :(
Oczywiście już sobie wkręcam bo w pierwszej ciąży dostałam nagle awersji na zapach 🍍 🤷 nawet jak mąż na balkon go wyniósł to mi śmierdział

reklama
Do góry