reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Kurde dziewczyny myślałam że wytrwam do jutra :( jutro mam wizytę. Do dzisiaj biorę dupka i niestety dzisiaj się okres zaczal. I pojadę jutro już z krwawieniem do lekarza do kliniki :( ale tam jest tak ciężko się umówić, że nie odpuszczę tej wizyty!

U mnie w diagnostyce badają, tylko trzeba wcześniej dzwonić i umawiać się telefonicznie. Jeszcze się nie orientowałam o cenę i jak to wygląda od strony praktycznej, ale już mężowi powiedziałam że jak do stycznia nie zaskoczy to trudno, musi iść 🤣 ale na szczęście jest taki że sam z siebie też chce :) a Twój mąż ma wynik prolaktyny dużo ponad normę? Może mial sporo stresu i to przez to i warto powtórzyć badanie?
Norma 13,13 a miał 14,10, cały czas ma stresy, pracuje jako górnik na ścianie, jeśli coś Ci to mówi😅 dostał skierowanie do neurologa

Kurde dziewczyny myślałam że wytrwam do jutra :( jutro mam wizytę. Do dzisiaj biorę dupka i niestety dzisiaj się okres zaczal. I pojadę jutro już z krwawieniem do lekarza do kliniki :( ale tam jest tak ciężko się umówić, że nie odpuszczę tej wizyty!
Mnie lekarze badali i podczas okresu i w trakcie poronienia, gdzie niestety krew się lała... Niektórzy lekarze od niepłodności twierdzą, że nawet powinno się przyjść w trakcie okresu na badanie przezpochwowe, bo coś tam można zobaczyc więcej.
Idz, nikogo to nie przerazi [emoji4]
EDIT: ale ginekolog operacyjny nie chciał mi zrobić badania podczas okresu... Miałam mieć u niego laparoskopie, ale narazie nie jestem w stanie się jej podjąć. Boję się. Mysle, że jak do końca roku się nie uda to pójdę. Mam też niedługo wizytę w klinice i zapytam jeszcze raz jakie są zalety takiego badania, narazie nie widzę aż tyle...

Uuu przykro. U mnie 5dc więc jedziemy podobnie,ale 1 dnia też miałam kryzys.
Teraz już trochę lepiej to znoszę, jakieś nadzieje na nowe cykle.
Wróciłam na dietę, zaczełam ćwiczyć, w poniedziałek idę do nowego gina, jakoś to chyba będzie ;)

@Mooni89 a co to za apka co zdjęcia można wrzucać testów? ;)
Femometer, kurcze fajna i póki co darmowa🤣

Mnie lekarze badali i podczas okresu i w trakcie poronienia, gdzie niestety krew się lała... Niektórzy lekarze od niepłodności twierdzą, że nawet powinno się przyjść w trakcie okresu na badanie przezpochwowe, bo coś tam można zobaczyc więcej.
EDIT: ale ginekolog operacyjny nie chciał mi zrobić badania podczas okresu... Miałam mieć u niego laparoskopie, ale narazie nie jestem w stanie się jej podjąć. Boję się. Mysle, że jak do końca roku się nie uda to pójdę. Mam też niedługo wizytę w klinice i zapytam jeszcze raz jakie są zalety takiego badania, narazie nie widzę aż tyle...
Dokładnie ja zawsze przed IUI muszę się zgłosić od.1.do 5 dnia krwawienia

No to możemy sobie przybic piątke, ja mam w przyszłym roku 35 i też zawsze to była granica, ale zastanawiam się czy jeszcze przez to 35 nie postarać się do 36 :) I ja też o drugie :)
No to działamy ;) i mamy też podobne przejścia niestety ....
Nie odpuszczaj ! Nawet na sama rozmowę warto pójść

reklama
Ale co ta laparoskopia będzie ci robił?

Do góry