reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Biedny lekarz haha !

Chociaż w sumie ja do swojego zadzwoniłam i mówie mu że test robiony w niedziele a on do mnie eeeeeeeeeeee za wcześnie!

Mówię no jak to 😲 😲 😲 w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

Ilu lekarzy tyle pomysłów na leczenie ;)

Ah że mu nie powiedziałam o tym dziwnym plamieniu brązowym. Okres to powinien być okres a nie wypuczyny z kranu brudne :D Jak na USG coś mi znów wynajdzie to osobiście sobie pogadam z tą moją odwróconą gruszką poniżej pasa !!

A ty jajniku lewy co mnie bolisz? :eek::eek::eek: Gorzej Ci? w 4 dc?

Tak tak - pogrzało mnie i gadam z swoimi narządami.

🤪🤪🤪

reklama
Nie pogrzało ;) mi tez sie zdarza ;)
Biedny lekarz haha !

Chociaż w sumie ja do swojego zadzwoniłam i mówie mu że test robiony w niedziele a on do mnie eeeeeeeeeeee za wcześnie!

Mówię no jak to [emoji44] [emoji44] [emoji44] w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

Ah że mu nie powiedziałam o tym dziwnym plamieniu brązowym. Okres to powinien być okres a nie wypuczyny z kranu brudne :D Jak na USG coś mi znów wynajdzie to osobiście sobie pogadam z tą moją odwróconą gruszką poniżej pasa !!

[emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Biedny lekarz haha !

Mówię no jak to 😲 😲 😲 w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

🤪🤪🤪

Trzymajcie kciuki za betę w poniedziałek..

Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.
Hej ja miałam taką sytuację , że poszłam zrobić bete w piątek , bo cienie na teście i wynik negatywny wyszedł (coś koło 2) a w niedziele dwie krechy na sikańcu i beta w poniedziałek już powyżej 60 jak dobrze pamiętam . Aktualnie 21tc.

Ja się bez walki nie poddaje xd dzwoniłam do drugiego giną i mówi że wszystko ok i to możliwe że na betę było za wcześnie a skoro tyle testów jest pozytywnych to pewnie wczoraj nastąpiło zagniezdzenie

reklama
Do góry