reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Biedny lekarz haha !

Chociaż w sumie ja do swojego zadzwoniłam i mówie mu że test robiony w niedziele a on do mnie eeeeeeeeeeee za wcześnie!

Mówię no jak to 😲 😲 😲 w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

Ilu lekarzy tyle pomysłów na leczenie ;)

Ah że mu nie powiedziałam o tym dziwnym plamieniu brązowym. Okres to powinien być okres a nie wypuczyny z kranu brudne :D Jak na USG coś mi znów wynajdzie to osobiście sobie pogadam z tą moją odwróconą gruszką poniżej pasa !!

A ty jajniku lewy co mnie bolisz? :eek::eek::eek: Gorzej Ci? w 4 dc?

Tak tak - pogrzało mnie i gadam z swoimi narządami.

🤪🤪🤪

reklama
Nie pogrzało ;) mi tez sie zdarza ;)
Biedny lekarz haha !

Chociaż w sumie ja do swojego zadzwoniłam i mówie mu że test robiony w niedziele a on do mnie eeeeeeeeeeee za wcześnie!

Mówię no jak to [emoji44] [emoji44] [emoji44] w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

Ah że mu nie powiedziałam o tym dziwnym plamieniu brązowym. Okres to powinien być okres a nie wypuczyny z kranu brudne :D Jak na USG coś mi znów wynajdzie to osobiście sobie pogadam z tą moją odwróconą gruszką poniżej pasa !!

[emoji2957][emoji2957][emoji2957]

Biedny lekarz haha !

Mówię no jak to 😲 😲 😲 w 29 dc gdzie owu była w 13 dc

🤪🤪🤪

Trzymajcie kciuki za betę w poniedziałek..

Dziewczynki żeby nie być *niefajna*że najpierw pisałam a potem cisza to tylko wspomne ze w poniedziałek dam Wam znać co mi wyszło z bety bo właśnie lekarz mi powiedział że 2dni temu beta 1.20 a dzisiaj 3testy pozytywne to ciąży nie ma bo beta najważniejsza a trzy testy różnych firm kłamią... Szok.
Hej ja miałam taką sytuację , że poszłam zrobić bete w piątek , bo cienie na teście i wynik negatywny wyszedł (coś koło 2) a w niedziele dwie krechy na sikańcu i beta w poniedziałek już powyżej 60 jak dobrze pamiętam . Aktualnie 21tc.

Ja się bez walki nie poddaje xd dzwoniłam do drugiego giną i mówi że wszystko ok i to możliwe że na betę było za wcześnie a skoro tyle testów jest pozytywnych to pewnie wczoraj nastąpiło zagniezdzenie

reklama
Do góry