reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Betę zrobiłam dwa dni temu a testy pozytywne 3 z różnych firm mam dzisiaj. Teraz też robiłam gdzie zdążyłam zjeść kilka razy i sporo pić i dalej 2kreski...
Ten test elektroniczny on ma czułość 25 więc jak pokazał 1-2 to nie ma szans żeby oszukał. Nie słyszałam jeszcze żeby test elektroniczny okłamał. Z resztą jak nie było by hormonu ciazowego to by test był negatywny chyba że ktoś bierze jakieś leki lub zastrzyki w którym jest beta hcg.

Polecam zmienić gin bo chyba nie ma nawet grama mózgu że się nie potrafi domyśleć że wtedy mogło jeszcze nie wykryć w krwi albo pomyłka w labo tam też pracują ludzie i mają prawo do pomyłki.

reklama
Ale test elektroniczny pokazał a pozniej beta 1.2?pogubiłam się. A teraz testy pokazują 2 kreski?
Betę robiłam 2dni temu tj w czwartek.04.06.20 a testy dzisiaj 4 z różnych firm w tym elektroniczny wszystkie pozytywne i to dosyć mocno dziewczyny tu mówią. Test elektroniczny pozytywny 1-2tydz ciazy

reklama
Do góry