reklama
Mariiita
Fanka BB :)
Ostatni 33, ogólnie między 30-34dni.. może jeszcze jest nadzieja chociaż wątpię ze kiedykolwiek ujrzę druga kreskęMoże za wcześnie? Ilu dniowe masz cykle?
Ewq9
Spokojnie, stężenie hormonu może być jeszcze za małe na test powtórz w niedzielę lub nawet później chyba że masz możliwość zrobienia dzisiaj bety
Ostatni 33, ogólnie między 30-34dni.. [emoji19] może jeszcze jest nadzieja chociaż wątpię ze kiedykolwiek ujrzę druga kreskę [emoji45]
Mooni89
Będzie dobrzegratulacjeJestem zestr3sowala. Syn 12 lat już ma. Nienwiem co i jak teraz
la_mariquita
Moderator
U mnie @ powinien być dzisiaj, a pozytywny test pierwszy wyszedł wczoraj. Wcześniej wszystkie to były biele bieli. Może spróbuj za dwa, trzy dni?Ostatni 33, ogólnie między 30-34dni.. może jeszcze jest nadzieja chociaż wątpię ze kiedykolwiek ujrzę druga kreskę
Evela.6
Gratulacje [emoji3590]Dziewczyny powtórzyłam test zobaczcie
Verona26
Hahaha [emoji23] Nie pamiętam dokładnie daty Ale gdzieś w okolicach tego [emoji23][emoji16]
Ale mi dałaś zadanie, naczytałam się o winie, rzyganiu, paleniu papierosów a itak nie znalazłam, chyba specjalnie mi taka datę podałaś[emoji23]
Verona26
Spokojnie... mówiłam by dziś się jeszcze mnie załamywać. Masz jeszcze 4-5 dni do terminu @ [emoji4] Głowa do góry i powtórz jutro lub w niedzielę rano [emoji4] mocno trzymam kciuki [emoji4]
No i zrobiłam, 29dc...
Nawet cienia cieni cienia nie ma nie widać i chyba już nie będzie widać.. [emoji20]
Martxx1
Dziewczyny! W poniedziałek progesteron 12,89 beta 0. Czy jeżeli powtórzę progesteron i wynik będzie mniejszy to znaczy, ze @ niedługo nadejdzie. Jest sens powtarzać to badanie? Betę powtórzę dziś dla pewności jak dzis wyjdzie 0 to juz na milion procent dupa.
reklama
Verona26
Ja nigdu nie robilam progesteronu Ale dziewczyny które robiły przed @ i były w ciąży miały na poziomie ok 30. Nie znam się za bardzo na tym. A ile masz jeszcze do @?
Dziewczyny! W poniedziałek progesteron 12,89 beta 0. Czy jeżeli powtórzę progesteron i wynik będzie mniejszy to znaczy, ze @ niedługo nadejdzie. Jest sens powtarzać to badanie? Betę powtórzę dziś dla pewności jak dzis wyjdzie 0 to juz na milion procent dupa.