reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Spokojnie, stężenie hormonu może być jeszcze za małe na test ;) powtórz w niedzielę lub nawet później ;) chyba że masz możliwość zrobienia dzisiaj bety :)
Ostatni 33, ogólnie między 30-34dni.. [emoji19] może jeszcze jest nadzieja chociaż wątpię ze kiedykolwiek ujrzę druga kreskę [emoji45]

Spokojnie... mówiłam by dziś się jeszcze mnie załamywać. Masz jeszcze 4-5 dni do terminu @ [emoji4] Głowa do góry i powtórz jutro lub w niedzielę rano [emoji4] mocno trzymam kciuki [emoji4]
No i zrobiłam, 29dc...
Nawet cienia cieni cienia nie ma nie widać i chyba już nie będzie widać.. [emoji20]

Dziewczyny! W poniedziałek progesteron 12,89 beta 0. Czy jeżeli powtórzę progesteron i wynik będzie mniejszy to znaczy, ze @ niedługo nadejdzie. Jest sens powtarzać to badanie? Betę powtórzę dziś dla pewności jak dzis wyjdzie 0 to juz na milion procent dupa.

reklama
Ja nigdu nie robilam progesteronu Ale dziewczyny które robiły przed @ i były w ciąży miały na poziomie ok 30. Nie znam się za bardzo na tym. A ile masz jeszcze do @?
Dziewczyny! W poniedziałek progesteron 12,89 beta 0. Czy jeżeli powtórzę progesteron i wynik będzie mniejszy to znaczy, ze @ niedługo nadejdzie. Jest sens powtarzać to badanie? Betę powtórzę dziś dla pewności jak dzis wyjdzie 0 to juz na milion procent dupa.

Do góry