Martxx1
Fanka BB :)
Veronka juz q drugiej polowie ciazy
A cholera zakręcona jestem jak nie wiem, przecież przed chwilą czytałam
Bardzo, bardzo super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Veronka juz q drugiej polowie ciazy
MożeDziewczyny powiedzcie bo ja już zgłupiałam. Czy lekarz , który przyjmuje prywatnie może mi wypisać lek z refundacja?
6 dni przed to Co nic nie wyjdzie, ja robiłam 8dpo czyli 6dni przed @ i biel aż razila po oczach, a 10 dpo już miałam taki cień jak Ci wysłałam
Chłopiec czy dziewczynka [emoji3448]?
Ja miałam taką6 djiprzed @ Nie wyjdzie Ci testJa 5 dni przed d@mialam biel vizira A 4 dni przed @ kreske którą widziałam ja A aparat nie mogl uchwycić. Ciemniala z dnia na dzień10dpo rano pierwsze zdjęcia
Drugie wszystkie testy opisane
Czułość 10
Zobacz załącznik 1123264Zobacz załącznik 1123267
Mi dał po 2 miesiącach. Na początku mówił o 3-4 Ale po badaniach dał zielone światło ❤ wynik his-pat to w sumie nic ważnego. Jedynie wskazuje, że był zarodek, ważne żeby nie było zasniadu. Do współżycia wróciłam po pierwszej miesiaczce. Zabieg miałam 20 marca, a od 20 maja się staramy ❤Dziewczyny które miały łyżeczkowanie, jak szybko gin dał wam zielone światło na starania? Czy odbierałyście swój wynik histopatologiczny? Jakiego rodzaju opisy się w nim znajdują że to takie ważne dla ginekologa?
Jak szybko wróciłyście do współżycia po zabiegu?
Dziewczyny powiedzcie bo ja już zgłupiałam. Czy lekarz , który przyjmuje prywatnie może mi wypisać lek z refundacja?