reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

reklama
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
Ja nawet raz z kosza wyjęłam żeby się upewnić że nie ma nic 🤣

Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać 🤔 mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ? o_O
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać
szczerze to robienie testow owulacyjnych w celu wykrycia ciazy jest bez sensu... test owulacyjny na owulacje a ciazowy na ciaze, nie inaczej...
[/QUOTE]
Ale ja tak serio do jaj poszłam 🙈

Wiola u mnie się nie sprawdziło z owu. Dziewczyny kiedyś gdzieś piąty że owu im szybciej wykrył ciążę. U mnie nie! To pozytywne były ciążowe A owulacyjny wyszedł dopiero dzisiaj [emoji4]
szczerze to robienie testow owulacyjnych w celu wykrycia ciazy jest bez sensu... test owulacyjny na owulacje a ciazowy na ciaze, nie inaczej...
[/QUOTE]
no dlatego mowie, ze testy ciazowe sa do wykrycia ciazy a owulacyjne do wykrycia owulacji... nie na odwrot... i nie mozan swtierdzic ciazy bo owulacyjny ma druga kreske... ja robie testy owulacyjne dla zabawy, bo mi kilka zostalo, wiekszosc dalam bratowej a maja jeszcze 2 miesiace waznosci... n

ja z chinskich paskowych zdzieralam te pierwsza warstwe papieru bo szukalam kreski pod spodem :D takze nic sie nie martw, haha.
Właśnie żałuję że zdarlam ten cholerny papier z wczorajszego [emoji1787][emoji79] bo mam dla porównania tylko z 8dpo i z dzisiaj [emoji6]

Kurde nie chce się nakręcać. Ale mdli mnie caly dzień. Cycki bolą. Plecy bolą. Czuje się inaczej. Ale jakby faktycznie wyszło to byłoby prawie jak niepokalane poczęcie biorąc pod uwagę jak się staraliśmy w okolicach owu... Echh jutro i tak pewnie zrobię test mimo że sobie obiecałam odczekać trochę

reklama
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
Mam zdecydowanie zaawansowana psychozę wypatrywawczą ;-)

Do góry