reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki - I połowa 2020 roku

Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
W sumie rzeczywiście po pewnym czasie wyrzucałam, więc nie wiem, raczej ich nie oglądałam 😁 😁

reklama
Też miałam to samo! Nie jesteś sama taka psychiczną! [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie normalka [emoji23][emoji23]
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]

Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać 🤔 mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ? o_O
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać

Załączniki

• 20200128_214423.jpg
    20200128_214423.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 120
  • 20200128_214505.jpg
    20200128_214505.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 123
  • 20200128_214423.jpg
    20200128_214423.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 110
  • 20200128_214505.jpg
    20200128_214505.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 109
ja z chinskich paskowych zdzieralam te pierwsza warstwe papieru bo szukalam kreski pod spodem :D takze nic sie nie martw, haha.

Ja takie cienie miałam po owulacji do samego testu ciazowego. A na ciążę to kreska testową powinna być chociaż taka sama jak kontrolna [emoji4]
Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać [emoji848] mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ? o_O
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać

Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać 🤔 mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ? o_O
Mam zwidy?
Jeśli to test owu, to jest negatywny - kreska musi być tak samo mocna jak kontrolna albo nawet mocniejsza, żeby był pozytyw 🙂

Dziewczyny wy też macie tak mokro? Bo mnie cholera tak zalewa że bez wkładki ani rusz. I cały czas myślę że to okres! [emoji33] Matko jaką ja jestem pysyholka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji23]

reklama
Do góry