W sumie rzeczywiście po pewnym czasie wyrzucałam, więc nie wiem, raczej ich nie oglądałamPytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
reklama
Verona26
Fanka BB :)
Też miałam to samo! Nie jesteś sama taka psychiczną! [emoji23][emoji23][emoji23] U mnie normalka [emoji23][emoji23]
Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
Musi ciemnieć, nie ma innych opcjiTak bardzo się teraz boję
Mimi9065
Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ?
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać
Mam zwidy?
Nie chcę robić sobie nadziei. Brzuch mnie tak naparza jakbym miala zaraz @ dostać
Załączniki
Verona26
Hahahah[emoji23][emoji23][emoji23] Padlam! Ja pewnie też będę tak robić bo zapas owulacyjnych został [emoji23][emoji23][emoji23]
to taka ja haha sikam do tej pory na owu. a jestem w 16tygodniu. czlowiek stary a glupi...
wiola0904
ja z chinskich paskowych zdzieralam te pierwsza warstwe papieru bo szukalam kreski pod spodem takze nic sie nie martw, haha.Pytanie czy Wy też macie taką zaawansowaną psychozę jak ja, że oglądacie negatywne testy z każdej strony cały dzień. Może Wy jesteście z tych stabilnych emocjonalnie co na negatyw spojrzą dwa razy i wyrzucają, więc nawet nie wiecie że tam się coś pojawia [emoji848][emoji6]
Verona26
Ja takie cienie miałam po owulacji do samego testu ciazowego. A na ciążę to kreska testową powinna być chociaż taka sama jak kontrolna [emoji4]
Dziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać [emoji848] mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ?
Mam zwidy?
sangria11
Zaangażowana w BB
Jeśli to test owu, to jest negatywny - kreska musi być tak samo mocna jak kontrolna albo nawet mocniejsza, żeby był pozytywDziewczyny, gdzieś wyżej któraś pytała o testy owu czy wyszły , i tak w sumie z ciekawości poszłam siknąć jako że dziś zakupiłam sobie pierwsze w życiu. I takie coś tam widzę, 3 dni opóźnienia @, wczoraj robiłam po południu test i bialy jak snieg. A teraz sama sie zaczęłam zastanawiać mogła sie owu przesunąć aż tak że teraz by mi się kończyły plodne ?
Mam zwidy?
reklama
Karolina94
Tez panikuje xDDziewczyny wy też macie tak mokro? Bo mnie cholera tak zalewa że bez wkładki ani rusz. I cały czas myślę że to okres! [emoji33] Matko jaką ja jestem pysyholka [emoji2356][emoji2356][emoji2356][emoji23]