reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

wiecie co ja się wypisuje z tych styczniówek... tu mi się lepiej z Wami gada bo już Was troszkę znam :)
Asiu dobrze, że jej nie pogryzłaś w tym kościele :-D trzeba walczyć o swoje bo innego wyjścia nie ma :)
witaj SeeYou :) nie martw się, że objawów nie masz, moja koleżanka do 4 miesiąca nie miała. Każda z nas jest inna. No niestety nawet prywatnie do lekarza trzeba czekać, ja wiem, że do mojego też będę musiała. Ale jest extra lekarz także warto

Ostatnia edycja:
reklama
annie, mój był taki zdziwiony jakby co najmniej nie wiedział skąd się biorą dzieci!!!!:szok: ale po pierwszym sekundowym szoku, była radość ogroooomna!:-)
no nadrobiłam was! ale się tu działo, po pierwsze avensis myślę, że można już gratulować?:tak:
a po drugie niezłe sensacje- butterku niezły z ciebie szpieg!!!!! hakerze Ty!;-) ale rozpracowałaś dziewczynę no i nieźle to wszystko wyszło! ale ja jestem w szoku,jak można takie rzeczy wypisywać?!?! nie rozumiem PO CO!?

nula wiem właśnie, że każda z nas jest inna, ale moja mama w ciąży ze mną strasznie wymiotowała, dlatego myślałam, że np może to być rodzinne, chociaż wiem, że u niektórych zaczyna się to dopiero około 7 tygodnia.
annie dzięki kochana!:):blink:

nula oczywiscie ze my tu fajniejsze jestesmy:-D jak sie konczył grudzien to pisałam ze ja zostaje i zamierzam dalej byc staraczka grudniowa w styczniu:tak:

Asia współczuje kłótni z twoim i wiem co czujesz bo niedawno ja sie zaliłam. Z moim to lepiej nie zaczynac kłótni bo zaraza wytrwała jest. mozna go pocwiartowac i tak nie odpusci i ja zawsze musze pierwsza reke wyciagac.

anulka trzymam kciuki zebys nie miała skutków ubocznych po tym leku bo moja kolezanka dopóki brała pół to było ok ale potem to jazda bez trzymanki i musiała jej zmienic na drozszy ale mniej "wybuchowy"lek

avensis wirus dawno usuniety z fb:tak:

SeeYou nie dziwie Ci się, że tak sobie pomyślałaś bo ja np. odziedziczyłam po mojej mamie bardzo silne bule brzucha w trakcie @... i już zawsze mnie 1-2 dni wcześniej bolał właśnie. Na razie cisza więc ciągle mam nadzieję, że może jednak się udało i bardzo niecierpliwie czekam do soboty

reklama
Do góry