reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

Annie chętnie będę króliczkiem hehehe :D wyniki mam zrobić jakoś z początkiem marca :)

Dziewczyny co to za jedna na tych zdjęciach, bo ja jakaś niekumata jestem albo nie w temacie :baffled:

Butterko życzę Ci żebyście szybko się pogodzili, doszli do porozumienia, w końcu wszystko wróci do normy i faktycznie super przytulasy na pogodzenie to jest to!

reklama
Dziewczyny znalazłam to na jednej ze stron internetowych po prostu szukających niby swojej drugiej połówki 758431_m.jpg

annie. widzę,że listopadówki ostro bronią pam :-D, jak można być tak ślepym???? i naiwnym?

ale dziewczyny jestem z siebie dumna!!!! nie wiem czy odwołanie coś wskóra i czy zwrócą mi stypendium, ale sprawę nagłośniłam jeszcze do innego urzędu pracy tj. głównego bo tu jest tylko filia. I najpierw babka sapała coś tam,ale że zapozna się ze sprawą i oddzwoni. No i wczoraj oddzwoniła! i już zmiękła. Nie była taka wredna. Kierowniczek odstał od niej pouczenie za to,że mnie zlekceważył i nic nie zrobił w sprawie itp. A ta bura suka wypisała mi,że burdel był wszędzie ;/ sklep sprzątałam i to ona zostawiała syf po sobie a zaplecze to jak mnie nie było, a ja butelek od piwa nie będę wynosiła itp.

a ponadto chciałabym żeby już nikogo nie dostała, i nawet jeśli sie to nie powiedzie i nie zwrócą mi stypendium to ona jak dostanie kogoś na staż będzie pod całkowitym dozorem. Chociaż tyle i już nie będzie się pastwiła nad innymi.

Ostatnia edycja:
avensis- miło mi, że pytasz, jakoś grudniowe staraczki były mi bliższe, niż wrześniówki,dlatego fajnie że pamietasz :) myślę, że wszystko w porzadku, ale do gina idę dopiero 31 stycznia. Także teraz oprócz testów, nie robiłam nic innego, a trzeba zaczekać z wizytą, żeby wiedzieć coś więcej :) a tak to żadnych objawów, oprócz tego, że czasem mocno zakuje/zaboli mnie brzuch. Nawet spanie mi się nie polepszyło :( no może ciut większy apetyt między posiłkami zaczyna burczeć mi w brzuchu.
Ja właśnie wpadłam na forum, żeby was nadrobić :D

Ostatnia edycja:
Dobra już wiem o co chodzi z tymi zdjęciami :) wpisałam sobie "jej" nick na google i faktycznie ona jest wszędzie!!!

SeeYou - witaj! a jak się czujesz?

żadnych objawów, oprócz tego, że czasem mocno zakuje/zaboli mnie brzuch. Nawet spanie mi się nie polepszyło, a niby wszedzie zawsze pisze, że na pczątku ciąży chodzi się zmęczonym,śpiącym itd... no może mam ciut większy apetyt,a między posiłkami zaczyna burczeć mi w brzuchu.A od lekarza dopiero w przyszły czwartek! Ja nie wiem, żeby takie kolejki u priv. były to szoker!!:szok:

reklama
Do góry