reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

:-D ja z nim prowadzę rozmowy smsowe chwilowo :-D ale też niezbyt. Raz przyznaje,ze jest denerwujący ale zaraz że ja go denerwuję :szok: czym? tym,ze się śmiertelnie obraził bo go poprosiłam o zrobienie zakupów i tym,że chciałam dobrze i urozmaicić nasze życie łóżkowe a on nic, i leżał oglądając TVN TURBO :szok::szok:

reklama
annie. niech spada. jak go tak bardzo denerwuję to niech sobie idzie w pizdu. Bo wiecznie ja jestem ta zła, a on święty :angry:

Patrzcie co znalazłam :-D po 1. jak ktoś może wrzucać takie zdjęcia, po 2. nie chce być świnia ale kogoś mi ta osoba przypomina :-D
b964d0950389c97b76c2f5e1a8745ade.png

a to dla porównania :D
223861_4142299638570_163612179_n.jpg

cześć dziewczyny :) tak jak pisałam na styczniówkach Aniu wielkie gratulacje :) prawdziwy z Ciebie detektyw! Mam nadzieję, że administratorzy ją zablokują i nie będzie już mogła na naszym forum pisać! Ją to powinni zamknąć w odpowiednim zakładzie! Asiu nie ma się co denerwować, spróbuj pierwsza z rozmową wyjść i będzie dobrze :)

annie. no kurcze, ten sam nos i brwi :-D hahahaha, tak mi się skojarzyło że musiałam to dodać!!!

a filmik gdzieś widziałam po tytule ale nie oglądałam :)
kurczę ... z pracy nici - mój w końcu pogadał z tym kierownikiem i potrzebuje tylko chłopów :baffled: ale wiedziałam,że tam jest za ciężko dla babek i tak będzie.

Jestem ciekawa, czy dziewczę się jeszcze pojawi na forum i będzie wciskać głodne kawałki. Wiem, że niektóre dziewczyny zaprosiły ją albo przyjęły zaproszenie od niej na FB. Może warto usunąć wirusa...

avensis już to dawno zrobiłam jak tylko marka zasygnalizowała co jest grane :tak: napisałam o jej zablokowanie do adminów. Dlaczego mam znosić jakąś niezrównoważoną osobe która wciska mi kawałki nie z tej ziemi...?

reklama
ale tu gwar nie nadążam za wami:)
avensis gratuluje:) a nie lepiej zrobić bete zamiast kolejnego testu?
anna ale spostrzegawcza jesteś:) jak to znalazłaś??
kasiaczek fajnie że cylk normalnie ci sie zakończył trzymam kciuki za staranka:)
butterfly kochana ja mam tak samo pare dni ciszy po burzy tylko zdawkowe teksty potem kończąca kłutnie ostra wymiana zdań i spokój:) ja to myśle że czasem lepiej na nich(facetów) przymknąć oko i udawać że niesłyszy sie ich durnych uwag żeby tylko spokój był:)

po wizycie jestem zadowolona badał mnie ręcznie i usg dopochwowe zrobił dał luteine na wywołanie przeprowadzil wywiad podał mi możliwości działania i 5.02 mam przyjść to wybierzemy tabletki na stymulacje.. także fajny lekarz i to na kasę chorych więc jestem wszoku że nie olał sprawy:) tylko ze ( nie chciałam zapeszać więc nie pisałam) wczoraj miałam rozmowę w sprawie pracy i mają jeszcze do mnie zadzwonić ale mówili że jak coś w poniedziałek bym zaczynała i jak by sie udało z tą pracą to nie wiem co ze starankami czy ich nie odłożyć ale znowu ja już sie nakręciłam i nie wiem w sumie nikt nie mówi że zajdę od razu ostatnio przecież prawie rok to trwało i nie wiem co zrobić.... praca średnio fajna w klubie sportowym piure (fitness siłownia spa) jako recepcjonistka 3m-ce umowa zlecenie potem o prace.. co myślicie??

Do góry