reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki grudniowe 2012

witam się i ja :-D

annie. detektyw z Ciebie niezły :-D gratulacje dla Ciebie :tak: p.s - mój też gra w gry, ale jakieś wojenne strzelanki :happy:

avensis cierpliwie czekamy! &&&

a co do PAM brak mi słów, jak można wymyślać takie historie, i zapewne nigdy nie była w ciąży - no chyba,że urojonej :-D

u mnie kłótni ciąg dalszy ( a tak niedawno się chwaliłam,że się dotarliśmy i masz ci babo placek ) - wczoraj dzień milczenia jedynie kilka zdań dotyczących kto komu bardziej dosrał :-D , dziś rano nawet nie dał mi buziaka jak wychodził do pracy a robi to codziennie, odbija mu i to masakrycznie :baffled: spać też ze mną nie chce :szok: a liczyłam na małe co nieco. W sumie wchodzę w okres cyklu sprzyjający, pomimo że nie wiem co z owulacją ale po cichu liczyłam na jakiś cud, ale tego cudu nie mam z kim zrobić :sorry2:

reklama
butterko--> cierpliwie czekamy:tak: i dziękuję za kciuki:-)
Też uważam, że rozmowa będzie najlepsza na tę sytuację. Nie ma sensu dowalać sobie, bo to tylko do większej frustracji i złości doprowadzi, a przecież nie o to chodzi. Wiem, że czasami ciężko zapanować nad nerwami, ale nie jest to niemożliwe. Trzymam kciki za pozytywne rozwiązanie sprawy&&&&&&:-)

Hej hej!

annie dobry z Ciebie detektyw!!! jestem w szoku co do pam x pam. :szok: zawsze sie w sumie dziwna wydawała od kiedy zaczęłam czytać jej posty.
No cóż...

Dziewczyny byłam wczoraj u endokrynologa.
Z wizyty jestem zadowolona. Dawka euthyroxu pozostaje taka sama czyli 75-tka dwa razy w tygodniu i reszta dni 50-tka, bo jak widać działa i to dobrze.
Jeśli chodzi o PRL to lekarz nie był zadowolony, castagnus wyraźnie nic nie daje, najpierw coś myślał żebym brała dwie tabletki dziennie, ale w końcu stwierdził, że nie ma co czekać, że trzeba działać bo my tu mamy MISJĘ "dzidzia" hehehe. No w końcu się rozumiemy! Dostałam oczywiście Bromergon. Wczoraj wzięłam pierwsze pół tabletki i żyję :) nic mi nie było a wszyscy straszą dookoła że sporo osób nie toleruje absolutnie tego leku i się trochę obawiałam. No zobaczcymy jak to będzie. Jak po tygodniu będę go dobrze tolerować to mam brać całą tabletkę. No i po tym PRL powinna szybciutko spaść więc się cieszę.

avensis ważne że jest bledziuch! Z dnia na dzień będzie mocniejszy :D ale fajnie, bardzo się cieszę jak kolejnej z nas się udaje!!

annie. wczoraj chciał się pogodzić, ale jak mu nie odpowiedziałam to się wściekł. I robi tak od jakiegoś czasu, wścieka się Bóg wie o co i mi się obrywa. A ja z nim tak rozmawiać nie będę :no:

avensis czekamy, czekamy &&&&&:tak:
butterko wyjdz pierwsza z rozmowa, a wieczorem do dziela;-)

annie ładnie dziewczyne rozpracowlas. Wczoraj jak moj z moim tata grali w fife i widzialam te "emocje" to od razu przypomnialo mi sie co pisalas o swoim i tak mi sie z nich smiac chcialo:-D male dzieci

Rozmawiam z moim eM na komunikatorze i On mnie pyta, czy mam okres. Więc ja Mu mówię, że nie. Na to On,kiedy powinnam dostać. Na to ja, że albo wczoraj (jak 26dniowy cykl) albo jutro (jak 28dniowy cykl). Na to On,że czekamy. Na to ja z pytaniem: a na co czekamy, na okres, czy jego brak? Na to On: no na Juniora,Kochanie,czekamy:-) Kurtyna.
Kocham Go, choć czasami zatłukłabym własnoręcznie:angry:

Anulka no to świetnie że leczenie drastycznie się nie zmieniło. Czekam z niecierpliwością jak ten Bromergon na Ciebie zadziała. Będziesz moim króliczkiem doświadczalnym :-D

Butterko no to jedynie pozostaje to przeczekać. Wiesz że facetom wolniej te trybiki w mózgu działają ;-)

Ashlee no mój stary nawet w nocy się budził z tych nerwów i mnie też żeby się zapytać czy może dzisiaj mieć wolne bo on by sobie od początku to wszystko rozpracował. Jak powiedziałam, że chyba sobie jaja robi odwrócił się tyłkiem z tekstem: "nikt mnie w tym domu nie rozumie, nikt..." Nie mogłam się ze śmiechu uspokoić :-D

Witajcie porannie,

Obudzili mnie panowie od remontu! dzis ostatni dzień zmagań edukacyjnych! :)

Butterko
- trzymam kciuki za "przyjemny rozejm" :)

Avensis - kciukasy kciukasy!

Annie. - szybko Cie rano z łóżka zerwało ;p;p

reklama
Do góry