reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki forever!

to tylko pozostaje mieszkanie odmeblować;)) u nas taborety z kuchni też bardzo często zmieniają lokalizację;)), łóżeczko też wędrowało, do zmiany na to doroślejsze;))

eee to w maju może do Wro???;))) będzie można zoo z dziećmi odwiedzić;)))

to mogę koleżance wysłać naleśnika kurierem;))

reklama
zdążyłam na naleśniczki??
Kot - nie wiem co będę robić :p jedziemy do kuzynki w odwiedziny. Pewnie zoo, spotkam sie ze znajomymi, może jakaś sala zabaw ale to musze poszukać co będzie się nadawało dla 1.5 rocznego malucha. Odwiedzę babcię w Trzebnicy. Mam tylko nadzieję, że K. bedzie miał wolny długi majowy wikend. Jeśli nie to czeka mnie jazda pociągiem, obawiam się tylko jak Igor by to przerzymał. Ale ale, ludzie jeźdzą z dzieciakami po całym świecie :p więc taka krótka podróż też jest możliwa

Co ja tu chcę posiedzieć z Wami, to nie jest mi dane... uhhh... może przekonam Olę do drzemki, bo chce coś porobić konkretnego.

Zoo też właśnie mamy w planie, ale to jest wyprawa na parę godzin, więc na pewno dopiero, gdy już będzie ciepło :)

Zajrzę do was - pomyślałam sobie dzisiaj i może dowiem się jakichś ciekawych rzeczy od starych koleżanek? :) Co tam słychać - której się udało? Która urodziła itp?

Ja o mało nie zostałam zupełnie już wykastrowana bo lewy jajnik nie działa mi od 7 lat a prawy mi dwa tygodnie temu strzelił z cystą, na szczęście go nie rozerwało i w razie czego jeszcze będę mogła kiedyś próbować. Płukanie całej otrzewnej ma długo wymiarowe skutki bólowe - nie polecam takiej zabawy :)

hello wieczornie;))

Sol!!!! kobieto!!! dobrze że wracasz do formy, niezłe przeboje miałaś, a jak dziewczynki????
co do kobietek, to nie pamiętam żeby któraś zaszła albo rodziła ostatnio;) cisza w tej kwestii niesamowita;))

dzieci śpią, więc zaraz mała kolacyjka z mężem i film;))

paulina - dziewczynki właśnie mi usnęły, ja padam na ryjek bo sama dzisiaj urzęduję. Ogólnie Kaja idzie do szkolnej zerówki od września a Emilka mam nadzieję pójdzie już do przedszkola. Ale wyniki naboru do przedszkola będą dopiero 8 kwietnia więc czekam. A u mnie - mam własną firmę, powoli ciągnę, a teraz chwilowo jeszcze mam własne niewypłacane chorobowe :D Jeszcze do siebie nie doszłam - po za tym to to pęknięcie torbieli odkryli jak mi zaczęli woreczek żółciowy z kamyczkami operować i krew w brzuchu zobaczyli. Ja ich od początku o tej torbieli informowałam ale przeddzień operacji na USG nie było jej już widać - już pękła i pewnie dlatego olali moje gadanie. No nic - teraz dostanę odszkodowanie :p

Kocie - ja mam dopiero 27 lat :D Marzy mi się trzecie :) Za jakieś 7-10 lat :)

Pozdrawiam wszystkie i trzymajcie się ciepło w te zimowo wiosenne dni :)

zimno zimno ale słoneczko wygląda :)
ja też może zdecyduję się na drugie :p ale jeszcze nie wiem kiedy, może za pół roku. CHociaż jak po myślę że wszystko od nowa to słabo mi się robi.
Pomidory zasadzone, rzeżucha też, może jeszcze jakiś szczypior czy coś

reklama
emyly - ale jaka radość jak w pewnym momencie dzieciaki zajmą się sobą wieczorem a ty masz wolne :D Moje się razem cały czas bawią, jak Kaja jest w przedszkolu to Emi chodzi jak cień po domu i pracować mi nie daje. Im mniejsza różnica tym lepiej dla ciebie i dla dzieci :)

Do góry