reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

poczku - ja nawet nie wiedziałam, ze to tak przez internet, goopia jestem, co tu gadać :eek: I nawet pisałam RURECZCE, że nie mam internetu, a na whatsappie siedzę :zawstydzona/y: Durnota, ot co! Zdenerwowałam się i go wzięłam usunęłam :sorry2: Szanowny ma jechać do salonu żeby mi zablokowali internet......jak dziecku:baffled: Jak zablokują to może se tego WA z powrotem zainstaluję i będę jechać przez wifi ;))

reklama
Made, łoj to Ci przyszedł rachunek:sorry2:
zdolny Maniek!!!

Moniś
, olej ich... ja tam bym wcale nie jechała:-p przy okazji kiedyś bym odebrała hehe a to zaproszenie pisemne dobry pomysł hehe

Poczku, też bym chciała jeszcze jedno:zawstydzona/y: ale póki co mogę sobie pomarzyć:sorry2:

Julitko, witaj! ja Cię skądś kojarzę, ale nie wiem skąd:confused: albo jakiś podobny nick:sorry2:

Lili, coś Tobie chciałam napisać i nie wiedzieć co:-p

Rureczko, oby złe dni poszły sobie won!!

Dziecię już prawie godzinkę śpi, kawka wypita, trzeba brać się za łazienkę...

Rurka jest... najpierw rurka myślała, że jest w ciąży, bo okres powinna mieć w sobotę a tu okresu ni ma, a przy tabletkach powinien być regularnie. Na szczęscie dzisiaj przyszedł, co nie zmienia faktu, że siem zestresowałam łokrutnie, bo jednej beksy mi wystarczy!
Mam też troszkę problemów osobistych i nie chciałam Nam zasmucać wątku, napiszę Wam na łowieczkach o co chosi!

Dziękuję kochane :*

ewciu :* Witaj :-D)) To samo mówię, ograniczyć kontakt z takimi człowiekami! Natychmiast!

RURECKO :* no nareszcie Kochana! W kupie raźniej i cieplej ;-)

Idę poprasować i przyjdę za jakąś chwilkę :))

I już zakupy zrobione :) ja tu biorę się za obiadek a patrzę wody nie ma :baffled:hehehe jaka tam ze mnie konkurencja :blink:hmmm Ewcia nie wiem hmmm może po prostu z innego wątku mnie kojarzysz :-)

....forewer enewer..lalala WITAM SIEM :-D
Jeszcze urlopowo, ale już niedługo koniec laaaaabyyy :dry:
Moje dziecko mnie wykończy....z salonu zrobił se tor wyścigowy. Poukładał wszystkie najmniejsze autka, które ma na środku i brrrrrrrrrrrrrrrrrum...brrrrrrrrrrrrrrum....od 1,5h. Nie to, że mało się nie połamałam na jednym z autek, to jeszcze to brrrrrrrrrrum...ale dobrze jest...wdech/wydech, cyc do przodu i nie ma bata na "mariolkę". Nie dam się gnomowi! :-D

Pozdrawiam kÓleRZanki ;-)

reklama
Do góry