reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

dziękuję za miłe powitanie:) właśnie sączę kawkę :)staram się dziewczynki staram już oj bardzo długo bo parę latek;/ i nic i nawet sobie pomyślałam że przestanę tak myśleć zrezygnuję na jakiś czas z forum ale i to na nic się zdało:( dlatego wróciłam na forum znowu bo uwielbiam te pogaduchy :)

reklama
Julitka - ja Ci powiem, że ja już się wystarałam, ale nie lubię być szufladkowana, bo może mi się co odwidzi i gdzie ja wtedy pójdę? :eek: Wątku nie mam zamiaru zmieniać :-) Tutaj są staraczki i wystarane i Czarne Ofce też som :cool2: Czuj się jak u siebie!
Zrobiłam Celebrycką, tylko musisz jeszcze podać proporcje, słodzić? zabielać? ;-)

Julitka rozgość się:)) Kawę mamy najlepsiejszą na całym świecie:)

Made mówiłam że po mamie artysta będzie:))) Piękne to dzieło:))

Kotek tak myślałam:)) ale oni w sobotę juz wracają do UK. Ale następnym razem.... wiesz że to jest myśl:confused::tak:
dopiero im zrobię na złość...

Gdzie tom dużom dziewczynkem pokazują??? Odstresować się muszę!

halo halo
zeby bylo jasne! to on chce szybko drugie robic! ja nie! jak sobie poczatek ciazy przypomne, to ciarki po calym ciele... nie wyobrazam sobie przechodzic tego drugi raz majac w domu male dziecko! nie, nie, nie. Mysle, ze jemu tez sie zmieni perspektywa jak sie Zosia pojawi i zobaczy ile to zamieszania :) na razie taki hop do przodu jest, bo nie wie o czym mowi. Ja bym chciala ze dwa lata poczekac z tym rodzenstwem...

i wam powiem, ze ja na koncowke ine narzekam specjalnie, bo naprawde poczatek byl taki, ze juz nic gorszego byc nie moze. co tam zgaga, opuchniete stopy, rece i jakies tam zawroty glowy - PIKUS! :) Najbardziej mi przeszkadza, ze jestem ciagle glodna - zadne ilosci nie sa w stanie mnie nasycic :-D:-D:-D Poczatek to byl jakis hardkor.

made zdolniacha Maniek!

kotku z braku bolu ciesze sie bardzo! je je je! :rofl2::-D

asionku kciuki za lekarza i dziwne "cos"

moniu gleboki oddech! take it easy! ja mysle tak, jak made... lepiej mysl o tej wlasnej firmie!

cos mialam ewci i lil napisac ale nie pamietam... wiec BUZIAK!!!!

czy rurka dalej sie smuci?

gdzie jest Wiola?

Uuuuu JULA (mogę skrócić???) widzę podobniasto do MADE pija.... :eek: Powinnam chyba być czujna, bo tu jakieś konspiracje mogą się rodzić :errr:

POCZKU jak człeka przestanie co boleć, to może góry przenosić!! Przez jakiś czas :-p

Uuuuu JULA (mogę skrócić???) widzę podobniasto do MADE pija.... :eek: Powinnam chyba być czujna, bo tu jakieś konspiracje mogą się rodzić :errr:

POCZKU jak człeka przestanie co boleć, to może góry przenosić!! Przez jakiś czas :-p
Pewnie że możesz :) w zasadzie i tak na mnie wszyscy mówią Julka już nawet w szkole heh:) heh podobieństwo jest za to szybciej się zapamięta :)mykam na jakieś zakupki jak wrócę to wejdę :)

Julita --------> Celebrycka RAZ! Posłodzona, zabielona, zamieszana :-p

Ja wczoraj pisałam do WIOLI i odpisała, że całymi dniami siedzi z dzieciami na dworze, i że pozdrawia wszystkie Koleżanki :zawstydzona/y: Zapomniałam Wam przekazać :((

poczku - RURECKA się smuci bardzo :((( A ja usunęłąm tego Whatsappa w cholerę, bo mi przyszedł rachunek do zapłacenia na 250,00 zł.!!!

Na razie JULA! :)))))

Koleżanki - mamy nową, fajną koleżankę :cool2:

MADE :szok: miało być za DARMO!!!!!!!!!!!!!!!! Za internet tyle wyszło :dry:

Ale czemu RURKA smuci ................. :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Nic nie ma za darmo :no: Telefon mi się łączył z internetem kiedy chciał i teraz muszę zapłacić :/

RURECKA siem smuci bo Jom dopadło przesilenie :(( Kochana Moja.....muszę do Niej skrobnąć jakiegoś erotycznego esemesa :-p

Ostatnia edycja:
Do góry