reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Z nudów powysyłałam parę mmsów...Mała śpi już 2h :szok: ALE JAJCA! Nie uduśta mnie, bo to czysty przypadek i jednorazowy wybryk raczej....

Ja żem za dobrze wychowana...
A pozatym do wściekłości doprowadza mnie ich obłuda, zakłamanie, głupota i "zwalanie" wszystkiego na nas...
Teściowa teraz będzie gadała że sie nie spotkaliśmy bo MY nie chcieliśmy przyjechać jeszcze raz a pierwszy raz to pewnie specjalnie przyjechaliśmy jak ich nei było... I sie osłucham na kilku najbliższych wizytach.
Wiem wiem olać ją.... ale jakoś wewnętrznie strasznie się przejmuję...
A najgorsze jest że ja bym to sobie zracjonalizowała i olała ale nie umiem bo nie wiem czemu mam takie dziwne uczucia wobec nich... nawet nie wiem co to za uczucia...

LIL ja tez tak mam jak Wiki za długo śpi to mi się niepokój włącza.... to chyba normalne... ale dzieci są nieprzewidywalne i raz może spać 15 mi a raz 2 godz...

Made to &&&&&&&& za nową pracę:))

Moniu wdech wydech! I usta usta! Wredni ludzie byli, są i zawsze będą :-(

No właśnie Made - a jakie te Twoje stare śmieci? Ja z braku laku wróciłabym na stare śmieci, ale nie ma tam dla mnie stanowiska już :-(

Lilu - salon meblowy ;) Wolałabym tam nie wracać, bo mam ogromny niesmak, ale czasami dumę i honor należy zakopać ;-)
Dziękuję :* PIĘKNA!!!

Julitka - czasami odpoczynek wskazany, ale ja bym nie mogła :sorry2: To są moje Kuleżanki najlepsiejsze na całym świecie :)) Rozgość się.......
Pijesz kawę?

Hej Julitka! Rozgość się :))))))) Kawy??
Starasz się, czy wystarałaś już..? ;)

MADE ooo o o właśnie o TO dzieło chodzieło :-D:-D:-D:-D:-D

LILUŚ ale duża dziewczynka już :szok: Kuot nie może dojść do siebie! I jaka samodzielna :-):-):-)

MONIA a może by im pisemne zaproszenie posłać? hue hue hue :-p

reklama
Do góry