reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
LILI Oooo to ja myślałam, że moja długo dziś spała, bo od 22 do 8 :-) Jesień idzie... pewnie dlatego :confused:

MADE i jak wychodzom mierzenia ?? :cool2: Ja dostałam wczoraj katalog IKEA i po trochu podziwiam :-p

MONI.....:confused::baffled:

Kocurku ooooo!!!!!!!!! Ola się poprawiła!!!! Moja mała wstała przed 6 na koopę - i cały czas była marudna. A teraz od 9 śpi i chyba do niej zajrzę jednak, bo się martwię. Choć jeśli ją przez to obudzę to :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Made :***** Powiedz a czy Ty wracasz jakoś do pracy w związku z akcją żłobek i przedszkole?????

Monia
co jest??????

Aha Made jakie pomiary????????

Paczaj :eek: a ja jeszcze nie widziałam katalogu :))))
Powiem Wam, ze płaczę ze śmiechu......Puściłam Mańkowi Jagodzińskiego, a Maniek zaczął grać na ławie hehe :-D)))) Muszę to nagrać! No artysta mi rośnie jak nic :sorry2:

Uduszę gówniarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kiedyś. Zobaczycie!!!!!!!!!!

Pisze o męża bracie.
Pamiętacie jak pisałam ostatnio że przyjechali z UK? I pojechaliśmy z tym prezentem we wtorek. Ich nie było a teściowa do nas z pretensjami że czemu przyjechaliśmy tak późno bo oni właśnie pojechali itp. Mąż zareagował i sie uciszyła.
Ok. Pisałam o niesmaku jaki mam po tej wizycie i że moralniaka leczę...
ale ok. Przeżyję...

A teraz ten gówniarz napisał mojemu mężowi smsa:)wściekła/y:) że kupili prezent dla Wiki i żebyśmy sobie przyjechali i wzieli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A jak mu mąż napisał że nie mamy jak bo pracujemy, to mu odpisał że zostawi u rodziców:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jakoś my mogliśmy się zebrać i pojechać. I to po pracy. A oni są na wakacjach i nie mogą????? Ostatnio powiedzieli że nikt ich nie zapraszał (nastepnym razem jak będą w PL to też powiem że nie jadę jak mnie nei zaproszą).
teraz kazałam Mężowi ich zaprosić. Zobaczymy jaką wymówkę będą mieli tym razem.....

MADE nie wypominając, ale już wczoraj miałaś coś wrzucić na ofce :-p

LILU Ola się kompletnie poprzestawiała.. w dzień zasypia między 13 a 15, na noc zasypia ok 22, a wstaje po 7 :eek:

Kocurku i jak Ci z tym??? Ja właśnie sprawdziłam i mała słodko pochrapuje...uff....niby chciałam, żeby długo spała. A teraz jak ładnie śpi to mi za dobrze i odczuwam pewien niepokój....:errr::eek: Jak tu się odnaleźć w takim luksusie? Co robić co robić????

Moniu
RODZINKA ADAMSÓW!!!!!!!!!!

reklama
monia - ale dlaczemu Ty się tak denerwujesz? Ja bym się nawet cieszyła, zę nie muszę oglądać takich wrednych człowieków :eek: Dajcie se spokój, jedźcie po prezent i się cieszcie świętym spokojem ;))

Lilu - do końca października mam L4, później do pracy ;)) Mam nadzieję znaleźć inną, ale jeśli się nie uda, to wracam na stare śmieci, trudno!

KUOTEK - no właśnie, coś miałam, ale nie pamiętam co....muszę zerknąć na telefon :-p

Do góry