reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Kotek :szok::szok: to normalnie zaciskam moooocnoo kciuki żeby UFoleńce została ta nagle nabyta grzeczność:)))
Ta praca nie jest dla mnie na tyle ważna żeby ją brać do domu:sorry2: zresztą zazwyczaj się wyrabiam:-) u mnie są takie okresy że się zapie.... że nei wiem jak się nazywam bo coś trzeba na wczoraj, a sa i takie że nie ma co robić... np teraz mam siedzieć i czytać na stronach KE na jakie projekty możemy złożyć wnioski, przygotowywać się do zaplanowania niańczenia portugalców przez pół roku. czyli takie wielkie nic bo zrobię to w miarę szybko - ale udawała będę że robię długooo żeby mieć czas dla siebie:))
a do domu biorę czasem tłumaczenia prywatne (jak nie dam rady w pracy:))

reklama
Kochane!!!!!

Kocurku! Super, że ząb nie boli, a Ola taka grzeczna wczoraj była! Może to moje marzenia puszczone w kosmos zaczynają działać??? OBY!! Bo mi się też co nieco przyda! A kartony mogłabym sobie pakować i rozpakowywać w ramach rozrywki...jeszcze, żeby mi za to ktoś płacił i żeby tych dzieci wokoło nie było....i tego marudzenia...jęczenia...o rety!!!!!!! Idę na magazyniera!!!!!!!!!!! Bo tak w ogóle to muszę na gwałt pracy szukać...

Poczku to mówisz, że ten Twój mąż taki jurny??? :-) Oby był jak najdłużej taki napalony! No i kochana teraz Ci się ciągnie, ale jeszcze zatęsknisz za ciążą!

Moniu mam najzwyklejsze, najtańsze łóżeczko. Też myślałam, że się rozleci - ale jest stabilne! Wystarczy bok odkręcić i już....

Ewciu :****

Więcej nie dam rady napisać z powodu jęczącej puszczalskiej...tfu...piszczalskiej!

LILUNIU pracy? A jakiej pracy? Już CZYMAĆ ?????????:sorry2:

A ząb nie ma prawa mnie już nigdy boleć, bo go ni ma heheheh

POCZKU Plany mnożenia się ambitne i wręcz GODne posiadacie, ale nie wierz LILI, za ciążą się nie tęskni :eek::-p Spytaj MADE :-D na przykład :sorry2: Tęskni się za malusim maluszkiem, o ile ten malusi maluszek nie dał za bardzo popalić!

Ja tęsknię "do przodu" - za Ufolkiem, który będzie sam się bawił i chodził na nóżkach, a nie wycierał kąty :-D

hej :)

ja bez humoru troche :/
kurcze jakis czas temu malemu na boku zrobila sie ( nie wiem co wsumie ) krosta , syf , ugryzienie ? ... myslalam , ze zniknie , no i nie zniklo , a uroslo jeszcze :-( do tego na bokach jest zaczerwienione na maksa , ogolnie cale mega czerwone jest , strup sie robi odpada i znowu otwarta ranka jakby ... no ogromne to juz jest i ohydne :-(
zadzwonilam wlasnie do lekarza i idziemy na 15 ... mam wyrzuty sumienia , ze wczesniej go nie zabralam z tym , ale kurcze kto by pomyslal , ze takie cos nie iadomo od czego sie zrobi ? :(((
do tego teraz mierze temp. i niby nieduza , ale ma 37.9
nie wiem czy to od tego czy jak ?
ehhh dol

poprosze o duzoooo &&&&&&&&&&&&&&&&&& !!!!!! oby to bylo nic !!

Zapomniałam się uśmiechnąć do ASIONKA jeszcze i do WIOLI (gdzież ona?) i do BOOGIE (łojeju jak mogłam!) i do wszystkich nieobecnych koleżankek :D

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

dzieki Kocurek , troszke sie humor poprawil :)
fajnie , ze Olanka taka grzeczna byla :)
ja sie przy moim nie dam rady wykapac , bo nie wiem czemu sie boi i placze strasznie ...

Haha Kocurku - humorek widzę dopisuje :-p:-p:-p A ja za pierwszą ciążą tęskniłam - ale tylko dlatego, że miałam wtedy święty spokój! Pojawienie się wrzeszczącego i ciągle się budzącego Maciusia na świecie wpędziło mnie w głęboki szok, zdumienie, załamkę! HAHAHA! Taka to była tęsknota za ciążą :-p:-p:-p:-p :-pI obiecywałam sobie, że już nigdy kolejnego dziecka!!!!!!! HAHAHA!!!!!!

A praca to wiesz....już nie mam takiego nastawienia, że chcę do tej pracy - tak miałam zanim pojawiła się Martynka. Teraz mi w domu dobrze. Ale zwolnili moją mamę, która dzięki dodatkowej pensji utrzymywała mi dzieci i robiła nam zakupy spożywcze. Teraz zostanie jej tylko emerytura (co dla niej wystarczy, ale dla nas już nie) - w związku z tym muszę iść do pracy, bo jak nie pójdę to nie damy rady. Ehhh odebrało mi to całkiem dobry humor, bo pracę ciężko znaleźć. Przyjdzie mi jeszcze gdzieś na kasie siedzieć...w pampersie :-(

Asionku jeju! KCIUKI!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

LILI :(((((((((((((((((((((((((((((((( no toś mnie zmartwiła teraz.....

ASIONKU Nat się o mamusię boi, żeby się nie utopiła :-p
Idźcie do lekarza... &&&&&& Daj znać co i jak! Hmm może to jaki wredny owad go dopadł i teraz stan zapalny się zrobił i stąd ta temp... To na pewno nic groźnego, nie przejmuj się!

Jest MADE będzie KAWA :-)

Liluś jak wszystkie będziemy trzymac kciuki tak moooccnooo to napewno znajdziesz coś inszego niż kasa:-p
A tak serio to z całego serca życzę żebyś znalazła pracę. A mama Ci zostanie z maluchami?

Asionek nie zamartwiaj się az tak! Skąd mogłaś wiedzieć??? Lepiej późno niz wcale i liczy się to że wogóle pójdziesz!!!
&&&&&&&&&&& żeby nie było nic poważnego!

Kocurku oby jednak była jakaś fajna praca...może nie będzie tak źle...

Moniu
dziękuję! No w tej sytuacji mam najlepszą opiekę dla dzieci o jakiej mogłam marzyć. I całkiem za darmo. Więc jakby już nie mam wymówki, żeby nie szukać pracy....

Jeju Asionku dawaj nam szybko znać!

reklama
Kocurku wiem wiem - tylko ta praca! Nie ukrywam, że marzę o pracy za biureczkiem, najlepiej od 7 do 15, żebym mogła kawkę sobie postawić...czasem do Was zajrzeć...:-p:-p:-p:-p:-p

A w ogóle to siem zamartwiam, bo mała mi od 9 śpi, boję się do niej zajrzeć, ale coś podejrzana mi ta cisza....zaglądać czy nie??? Mała zwykle tak długo nie śpi.

No właśnie gdzie ta Made???? Zaczytała się w PW czy co???

Do góry