reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

MADE
POCZEK
LILI
MONIA
EWCIA
RURECKA (...?)

Kuot się uśmiecha do Was niebolącą gębą dziś HURRA!!! :D
(ten środkowy to kuot jest)
dooffy-design-net-cartoon-smile-1024.jpg

reklama
Ewuniu i Made bardzo bardzo to smutne, że dziadkowie nie dziadkują.... :sorry2: Adopcja dziadków rozlała się ciepełkiem po moim sercu :tak:

Poczku ja proponuję 24 września!!! :-D:-D:-D

Lilu ja bym Ci bardzo chętnie pomogła, pudła kocham pakować, a jeszcze bardziej uwielbiam rozpakowywać (oczywiście godzinami i dniami, bez żadnych potrzebujących mnie co chwilę dzieciuf :p)

Made CZYDZIEŚCI siem znalazło, byłam o 20 w Lidlu i kupiłam nawet ziemniaki :-p i sok i mleko i wodę i pizzę! :*

Rurecko Droga no coś Ty...... cmok! cmok!

Moni goopia dyrekcja może nerwa zjeść, faktycznie... ZA KONIEC PIWNICY ZATEM !!! Ale co teraz....??????

Zapomniałam się uśmiechnąć do ASIONKA jeszcze i do WIOLI (gdzież ona?) i do BOOGIE (łojeju jak mogłam!) i do wszystkich nieobecnych koleżankek :D

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Kotek strasznie mnie cieszy twój brak bólu:))))
Ja też kocham pakować, rozpakowywać i patrzec gdzie i co poustawiać....
ale jak dzieć wisi to ciężko....

teraz będom ambitne projekty międzynarodowe:)) Pisać mam:baffled::baffled:

Do mnie wczoraj tata przyjechał i siedział... i siedział.... i w końcu około 15 Ola się zdrzemnęła (do 17!!!!!)
Wczoraj w ogóle był jakiś wyjątkowy dzień - siedziała dwie godziny prawie w krzesełku, a ja sprzątałam i układałam w kuchni, no i nie było koopy :confused: a u Oli standardem są cztery... hmmm ... może to brukselka,albo szpinak hmm....

MONIUUUUU i jeszcze coś :szok: Wyobraź sobie, że ja się najnormalniej w świecie kąpałam, a moje dziecko siedziało na dywaniku (w miejscu) i tylko wrzucało mi puste opakowania po płynach i szamponach do wanny, które jej zostawiam do zabawy :szok::-)

reklama
MONIU a te ambitne projekty będą pewnie wymagały straszliwego łamania mózgu, nie? :eek: Dajesz radę wszystko w pracy robić, czy czasem musisz do domu przynieść co nieco :confused:

EWUNIU ja nie wiem... ja tylko mam nadzieję, że tak jak mówią - roczek jest przełomowy :p

A co tam Mikoś, marudzi...???

Do góry