reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Cześć Dziewczynki :)))
Tak się wczoraj nachodziłam, że dzisiaj się ruszyć nie mogę :eek: właśnie zapłaciłam 6800,00 tytułem zadłużenia mieszkania przez moją mamunię ://
NASZE WAKACJE! Gadać się nie chce......

KUOTKU - a może Ci przelać z pięć dych, co?

ewciu - Mikołajek jak zwykle uroczy:tak:

reklama
MADE Kochana Ty moja :* wiesz co, myślę, że mam jeszcze ze CZY dychy na jednej karcie Szanownego, ale jeśli nie mam, to wtedy będę prosić hehe ;)))))) Tak se tylko muszę pomarudzić, żeby żyć :D

Pijemy?

Straszna to kwota :baffled: Nie wnikam za bardzo, ale czy mama nie ma możliwości finansowych, czy jest tak lekkomyślna... :confused::sorry:

KUOTEK - nie może Oleńki pupcia siem w tetrze gotować :eek: Ty mów jak co, nie zwlekaj, bo przelew nie dojdzie ;))
Co do mojej mamy, to tragedia, nie da sobie pomóc, wiesz jak to jest z ludźmi uzależnionymi.....ciężki orzech do zgryzienia. Wpadła w pułapkę finansową i tak w niej tkwi i tkwi :sorry2: Najgorsze, że roztrwoniła przy tym pieniądze, które jej przekazywaliśmy na mieszkanie.

Ech KUOTEK......no ale co zrobić :/ Byłam jeszcze przed wakacjami w administracji i napisałam wniosek o możliwość spłaty do 31. sierpnia, podałam kobiecie numer telefonu do mnie i napisałam też pismo o przesyłanie wszelkiej korespondencji wyłącznie na moje nazwisko:sorry2:
Powiem Ci, ze spać nie mogłam, dopiero dzisiaj tak naprawdę odetchnęłam, jak już pieniądze przelałam :)

dzieki za wszystkie pomoce peluchowe! spisalam sobie wasze rady, policze i wyciagne srednia :-D

po tym wczorajszym sprzataniu chyba bylam zmeczona, bo dopiero niedawno sie obudzilam :szok::szok::szok: znowu dzis cieplo kurka, wiec nie bede sie dzis wysilac - jedziemy na basen.

made - przykra sytuacja...
kciuki za borysa zlobkowanie! jestem pewna, ze bedzie mu sie podobalo!

kocie - ty tylko pamietaj, zeby z tym zebem sie za bardzo nie wysilkowac fizycznie. take it easy. a czujesz juz jakas poprawe?

GDZIE LIL I WIOLA? juz ich tu dlugo nie widzialam. :-( a moze slepa :shocked2: jestem?

ide na ofce popodgladac Mikusia :-D

poczku - ja już Ci nie pisałam o tych pampersach, bo w sumie temat został wyczerpany :-) Ja Ci tylko napiszę, że tych new born zużyliśmy jedną paczkę, tą największą......a teraz lecimy na 5! :szok: Ale chłopcy generalnie mają większą masę ;-)
To kiedy rodzisz??? :-D

reklama
Do góry