reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Kuotku, nom jakiś taki podobny do dalmatyńczyka, ale rozchorował się nam i głową nie kręci:-D:-p
a Miki miał na tym zdjęciu:confused: 8 miesięcy:tak:

Kotku, tak sobie przeglądałam zdjęcia i co ja zobaczyłam na Mikołaja bodziaku hahaha, od razu o Tobie i Olci pomyślałam hahaha jak będziesz to Ci pokażę :)

Ostatnia edycja:
EWCIU jestem jestem, tylko się kręcę... poszukuję po domu brakujących klkunastu złotych hehe, bo inaczej nie kupię Oli pieluch w LIDLU i będzie mokła w tetrze, nawet ceratki nie mam grrr
Może wrzuć na ofce? :D

reklama
hej :)

od dziisiaj nie ma dosypiania z nami w lozku !! mam dosc wiercidupki :-D
trzymajcie &&&&&&& , prosze , za udane proby :)))

a tak to u nas chlodniej jest troche i nawet deszczyk pada :szok: uffff

Ewcia dopiero jak przeczytalam twojego posta , to sie zorientowalam , ze S&P to w Pl raz uzylam hehe , a tak to wlasnie ActiveBaby uzywamy i to one sa najlepsze :) zawsze mi sie myla te dwie paczki , nie wiem czemy , bo u nas S&P nawet nie ma heheh

ASIONKU Łomatko Huggies to dla nas już luksusowy towar jest :cool2::-p:-D:-D
.

jak dzisiaj zabek ?

ja nie kupowalam tych pieluch co normalnie sa dostepne w Pl czy tutaj wiec moze sa dobre , kupilam z Lidla sprowadzane z Hiszpani i one zle nie sa , ale tez bez rewelki :)

Hej :))
Umowa podpisana, Boris od poniedziałku do żłobka :eek:

wow juz :szok: w takim razie trzymam &&&&&&&&&& :)))
a ty juz do pracy wracasz ?

Asionek dzieki! ale gdybys miala podac mniej wiecej ilosci, to ile strzelac? i jak to w kazdym rozmiarze sa rozne? mi chodzi tylko o pampersy marki pampers - mozemy je kupic za 30% sklepowej ceny hurtem. Gdyby nie to, to poszlabym w sklepowe jakies tansze ale skoro jest opcja kupic je taniej niz cokolwiek co znajde w sklepie, to ide w pampersy marki pampers :) tylko nie wiem ile jakiego rozmiaru i czemu w ramach rozmiaru 2 sa midi i jakies inne jeszcze. szit.

hehe myslisz , ze pamietam ? 1 mialam jedna paczke to napewno :)
Nat grubiutki byl dosc i go juz cisnely w udeczka :) dlatego szybko na 2ki przeszlismy i tak jak u dziewczyn do ok 2 miesiecy na nich bylismy , oblicz sobie , ze na dobe idzie ok powiedzmy na poczatku nawet 10 pampkow ( chyba , ze moj to taki obsrajtuch byl :szok::-D) , pozniej juz mniej idzie niby , bo Nat ma dni kiedy tych kup jest z 4 plus masa sikow ciagle , bo pije ta wode non stop hehe
najdluzej to chyba na 4 sie leci , teraz jak skoncze 4ki bedziemy 4+ kupowac , bo juz widze , ze sa przykrotkie ...
jak cos najwyzej sprzedasz ;)))

Do góry