reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

hej :)

Monia no nie przebije , ale u nas nie lepiej ... kuzwa ja nie wiem spi do 2 normalnie bez przerwy , a pozniej zaczyna walki nocne :/ wrrrr kiedy ja sie wyspie w koncu ???!!!

a musze pochwalic malego :) od kilku dni sadzam go na kibel i robi ladnie kupke :) posadzilam go tak dla jaj pierwszy raz , a skubaniec od razu zaczal stekac hehe i kupka poszla :) no i teraz sadzam go rano na kupe i przed spaniem :) takze moze na wiosne nie bedzie tak zle z odpieluchowaniem ....

reklama
Asionek GRATULACJE dla Nata!!!!!!!
U nas nocki podobnie:(( do 2-3 śpi pięknie u siebie a potem się zaczyna łażenie i budzenie... A ja poszłam spać po 24 bo krowa sobie zażyczyła na dzis projekty i poprawki robiłam...
Padam... a jeszcze na 16 lekarz i nawet do domu nie ucieknę... (krowa zaraz w delegację jedzie)

widze tylko my zostalysmy na placu boju ...

no ja tez poszlam ok 24 spac , czekalam na S i ogladalam film oj ja glupia hehe

widzialyscie " musimy porozmawiac o Kevinie " ? masakra normalnie co za dzieciak !! szok i jeszcze raz :szok:

O wypraszam sobie! Ja tu jeszcze jestem :p
O mamie powiem później, jak będzie więcej czasu.
I co ja tam miała....a! no więc Ola znowu mi w tym tyg nie spała w dzień, wieczorem oczywiście o 22 pada :( Nawet nie mam tej godziny, dwóch na książkę, na NIC!
I koniec marudzenia :-p

Pozdrawiam Was Wszystkie i miłej niedzieli życzę :-)

A ten Kevin to kto on jest...:eek:

wow Kotek dobrze , ze chociaz ty wpadlas tutaj na chwile , bo juz mi smutno bardzo bylo :(

nie przejmuj sie teraz chyba taki okres z tym spaniem :wściekła/y:Nat tez w dzien lewo co 1H pospi , w nocy walczy , ogolnie spanie do d....

sporo maluchow ma jakies jazdy teraz wlasnie moze jakis skok czy cos ? :crazy::crazy:

Witam :))

G już w połowie drogi do Wawy, robię właśnie kolację z synem i bawię się z Kiki i Olą :))

Eh ASIONKU ja się już tak nie przejmuję, staram się spędzać czas z Olą w poczuciu, że każda chwila jest bezcenna - tak w wymiarze kosmiczno-filozoficznym :p

Kotek a kto to Kiki ?? :)
no ja juz tez pogodzilam sie z faktem , ze maly urzadza cyrki noca , ale nie powiem nadzieja sie gdzies tam tli we mnie , ze nastanie dzien taki i zacznie znowu spac cale noce :)

dziewczyna z forum pytala sie pediatry o to spanie , bo prawie kazdy maluch tak ma teraz z tymi pobudkami i pocieszyl ja , ze do 2i pol roku dzieci tak maja :szok: nie wpadaja w gleboki sen jak my na noc i stad te pobudki plus wrazenia z calego dnia ... super hehe

dobry;))

powróciłam;))

u nas-10 i do tego mocny wiatr, jak na razie nie ruszamy się nigdzie z Mają i bierzemy za gotowanie zupki na obiad;))

zerknęłam sobie na pogodynkę, temp. -9 a odczuwalna -23...już wiem czemu ludzie tacy opatuleni chodzą;))

gdzie koleżanki???Lilu fotki z imprezki!!!!czekam;)))

Ostatnia edycja:
reklama
hej :)

ja nie zamarzlam :) ale u nas tez zimno , a wsumie nawet nie tyle co zimno co okropny wiatr wieje :/

znajoma byla jest w ciazy w 7 miesiacu :) niedlugo rodzi , ale to leci !!

Nat spi , czekam az wstanie i zmaze placki ziemniaczane , taka ochote od dawna mialam i jakos czasu brak na robienie ....

Lili niezla temp. !! kucze , ale zima w europie zawitala :) juz wiem , ze latac nie bede w styczniu hehe , jakos ostatnio to wlasnie w styczniu prawdziwa zima nadchodzi :)

Do góry