reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulinko Maciuś to teraz strasznie lubi bajki i muszę mu ograniczać - nie pozwalam za dużo, bo by siedział i siedział.... A co do paputków to faktycznie długo! A kontaktowałaś się ze sprzedającym? Co on na to?

reklama
Lil ja Danielowi też ograniczam, najczęściej ogląda 1-2h i już, tylko jak choruje to tv jest często dłużej włączone, niestety

pisałam maila do sprzedawcy, na razie zero kontaktu, chyba będę musiała tam zadzwonić

mała mi zasnęła w niecałe pół godziny!!! jaki sukces, może dłużej pośpi??? wezmę się za prasowanie ale będę jednym okiem;))

Zostaliśmy w domu STOP moja mama straciła pracę STOP Ola mi okropnie marudzi STOP Zaprosiłam rodziców na dwudniowe wczasy zimowe u mnie - sanki, las itp. STOP yyyy no i co jeszcze...? STOP aha - szarlotka się piecze STOP muszę poodkurzać i umyś kibelek i łazienkę STOP i wyprać pościel dla rodziców STOP wrzucę tylko obiecane zdjęcia i znikam! STOP

Zobacz załącznik 531336Zobacz załącznik 531337Zobacz załącznik 531338Zobacz załącznik 531339Zobacz załącznik 531340Zobacz załącznik 531341Zobacz załącznik 531342Zobacz załącznik 531343Zobacz załącznik 531344Zobacz załącznik 531345 Na ostatnim - przysnęło się :-p

Aha i zapomniałam powiedzieć, że parę dni temu ścięłam włosy. Radykalnie!

ścięła włosy i się nie pochwali;PPPP

o kurka Kout, twoja mama straciła pracę???jak to tak????

Oleńka cudna, sanki ma profesjonalne normalnie, ale cudnie wygląda w kurteczce i spódniczce;))) a włoski jej ładnie rosną;)) moja córka nie potrafi tak gdzieś zasnąć, jeszcze jej się nie udało;))

Ostatnia edycja:
Zupełnie zapomniała :eek::sorry: póżniej pokaże, na tym zdjęciu z sankami widać do jakiej długości ;) a były dwa razy takie. Powiedziałam sobie DOŚĆ!

No. Dopijam zieloną i lecę! Wpadnę jak posprzątam :)

Paulinka w kulki lecą z tymi paputkami!

Kocurku ale super zdjęcia!!!! Świetne! A ostatnie zdjęcie śpiącej Oleńki to wisienka na torcie! I pokazuj włosy! I co z mamą?????????

Żyję!
Ogarnęłam się z pierdołami i mam chwilę... muszę odpocząć bo tyle pierdół dziś zrobiłam że uszami mi się wylewa!! Podzieliłam budżety, podzieliłam zadania, opisałam szczegóły projektu dla najważniejszsiejszego partnera, podpisywałam każdemu partnerowi z osobna i konkretnymi informacjami o jego roli i budżecie i tym czego od niego potrzebuję (mam łącznie 8 partnerów przy 2 projektach) i.... na więcej nie mam dziś siły...
aaa i też ściełam włosy ale pokarzę jak będe przyzwoicie wyglądać.. (na ostatnim filmiku na ofcach widać ale nieułożone:)

Kotek Ola jak zwykle boska!!!! To takie strasznie radosne i optymistycznie wyglądające dzieciątko jest! Aż miło sie patrzy:)) A włosy to bys może całe pokazała co???
Jak Kamil?? Co to za antybiotyk co się go tyle bieże????
Czemu mama straciła pracę? Nagle tak czy coś wiedziała wcześniej? I co dalej??

Lili wszystkiego naj naj naj dla Maciusia!!!! I przepraszam że zapomniałam!
A co do pracy to ja zaczynając tez niewiele wiedziałam, a teraz też moja wiedza to niewielki ułamek tego co powinnam wiedzieć... Także myślę że chcenie bardzo dużo tu znaczy! I jeśli chcesz to się nauczysz, tylko muszisz się gdzieś zaczepić:)

Paula i co dzwoniłaś z ciapkami? Jak tam zdrowie dziś? Mam nadzieje że lepiej:) Jak Daniel w przedszkolu?
I wszystkiego naj dla Majeczki:)) Taka duża panna już!!! przed chwilą moja WIki kończyła 1,5 roczku.... ależ ten czas lepci...

Moniu no właśnie zaczepić się gdzieś! A wiesz co byłoby jeszcze dobre? Żeby na własną rękę coś zrobić - co uchroniłoby mnie przed chorobą wściekłych krów :-p No i pokazuj te włoski!!!!!!!!

Tak mi nagadałyście o tych włosach, że już sobie wymyśliłam fryzurę jak będę chciała coś zmieniać - może za jakieś 10 lat :-p O coś w tym stylu mi się chyba podoba fryzury bob | Fryzury ślubne 2012 | Galeria zdjęć najmodniejszych fryzur

Tylko czuję, że bez godzinnego układania codziennie rano to bym tak nie wyglądała....A właśnie ten zamierzony nieład mi się podoba....

Kocurku odpaliłam Maciusiowi scoobiego po angielsku z youtuba :-) Da się :-) Mówisz, że Twój K. taki dobry z angielskiego teraz jest? A kiedy zaczął się uczyć (oprócz oglądania bajek)?

reklama
hej :)

wyobrazcie sobie , ze u nas snieg padal :szok: za cieplo wiec tylko mokro sie zrobilo , ale jaja niezle :rofl2:

Kotek fotki cudne , Ola piekna !! pokaz wloski :)

Lili fajna ta fryzurka :) ja kiedys mialam podobne i powiem ci , ze pracy nie ma za wiele , ale jednak glowe codziennie musialam myc i suszyc , a ja suszyc nienawidze wlosow wiec teraz nosze dlugie i narazie tak zostanie :)

Paulinka jak maluszki ? jak zeby u Mai ?? u nas przebija sie jeszcze czworka , ale nie jest zle , w dzien spokoj potrafi tylko podejsc i udziabac nas :/

Monika pracusiu :) pokaz wloski tez !

Do góry