reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

Paulinka zdrowka duzo !!!
a tesciowa sie nie przejmuj ... moja jeszcze gorsza , ale olalam i mam ich gdzies :) nie dzwonimy do siebie , nie gadamy , na Swieta zyczen nam nie zlorzyla , juz o prezencie dla Nata na roczek czy na gwiazdke nie wspomne , bo nie dostal nic nigdy od niej , nie liczac jednego starego , smierdzacego miska :/ takze porazka na maksa pod kazdym wzgledem ... szkoda nerwow :)

reklama
STO LATEK MACIUSIOWI !!!
202450945719874212_yo9MEuTr_c.jpg

ZDRÓWKA, RADOŚCI I MNÓSTWA POMYSŁÓW DO ZABAWY !!!

Piękny torcik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :szok::szok::szok::szok::-):-):-):-) O rany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki!!!!!!!!

Więcej później napiszę!

niom, torcik cudny;)))

ale żeby nie było, nie byłam dłużna teściowej tylko jej powiedziałam że właśnie planujemy urlop na lato z dziećmi (mieliśmy do nich lecieć, ale jakoś ostatnio nam się nie chce)- więc albo skoczymy nad morze w okolice ustki-łeby albo jedziemy w góry i do popradu;))) bo i tak jeśli byśmy jechali do teściów to byśmy sami siedzieli, bo by urlopu nie wzięli, tak było na zeszłą wielkanoc

nerw mi przeszedł na teściową, cieszę sie z tego że mam dla kogo być i już;))

Ostatnia edycja:
Ehhh, Ig łaskawie poszedł spać dopiero, jakiś dziwny był... a miałam się pouczyć...chyba te już się położę i poczytam w drodze.
Paulina - fajnie że już złość przeszła. Masz rację, masz najlepszego męża, sympatyczne dzieciaki, dużo miłości od nich i to Ci daje siłę! A teściowa niech spada :)
Dobrej nocy

Ojeju jakie fajne te napisy, why oh WHY..??????? :hmm:
Wyniki wyszukiwania dla: 'nadrukiem'

Dzień dobry :)

Z domu własnego jeszcze.. Kamila znowu jelita bolą, trzeba do lekarza... to ewidentnie antybiotyk :/ Oby.. Ma herbatkę rozkurczową i czekamy, może mu przejdzie i zawiozę go chociaż na 8.55 .. ehhh

LILUŚ jak imprezka??? Zdjęęęęęcia zdjęcia poproszę! W ilości hurtowej!

EMY na Strzegomskiej? Nie gadaj! Swego czasu często przechodziłam przez halę wracając spacerkiem z pracy, bo ja jestem zatrudniona w tym wielkim bunkrze na Szkockiej ;)) A gdzie się wybierasz i co konkretnie bronisz i kiedy? Kciuki będziemy trzymać :))

PAULINA jak się czujesz?

ASIONEK jak sprawy domowe?

MONI żyjesz?

dobry

Kout dzięki, ciut lepiej, zatoki dalej zapchane, kicham tragicznie ale mniej mi sie w głowie kręci, no i gardło mniej boli:))

Daniel poszedł do przedszkola, energia go rozpiera i nie wiem czy dałabym radę kolejny dzień z nim i hasłem 'nudzę się'
tylko będę musiała pójść po niego później a przy okazji muszę jakieś ładne karneciki na dzień babci i dziadka kupić, bo mały odmówił robienia laurek....co ja mam czasem z tym chłopakiem!!!;)))

Kout zdrówka dla Twojego syna, bidulek sie namęczy
a Ty nam wisisz fotki Oli;)) i co z tymi szelkami, pokażesz??? bo ja małej chciałam ostatnio kupić pasek ale teściowa mnie uprzedziła a takie szelki to świetny pomysł, uwielbiam dzieci w spodniach z szelkami;))
i fajny link;)) pewnie ten tekst jest zarezerwowany dla Oleńki??? http://www.delimama.pl/drzemki-w-dzien-sa-dla-nudziarzy-biale-body-dlugi-rekaw-z-nadrukiem.html

moja córka kończy dziś 1,5 roku!!!;)) jak ten czas szybko leci, czytałam fajne rzeczy na temat dzieci-zodiaków, u nas pasuje wszystko;)
Twoje dziecko według gwiazd

Asionku dzięki za życzonka wczoraj :-) Miałam jeszcze wczoraj pisać, ale padłam...

Paulinko no Maciuś w domu też się czasem nudzi - ale w tym tygodniu chyba go zatrzymam przez ten katar a chcę, żeby na weekend był zdrowy, bo wtedy impreza, a w przyszłym tygodniu bal w przedszkolu.... Obyś Ty prędko wyzdrowiała? A powiedz puszczasz dzieciom bajki???? I zdrówka dla Majeczki!!!!!!!! Jeju jak ten czas leci! STO LAT DLA NIEJ!!!!!!!!!!!!!! :*:*

Kocurku no właśnie impreza będzie w sobotę dopiero - wtedy może jakieś zdjęcia. Maciuś w tym roku zażyczył sobie tort ze Scooby Doo, bo ma fascynację tym bohaterem akurat teraz :-p Żal mi kurcze, że nie mam żadnego programu z bajkami po angielsku......Jak Ty to zrobiłaś, że Kamil tak dobrze zna angielski? Co oprócz bajek????? I w ogóle miałam pisać, że fajną masz relację z synem...ja czegoś takiego nie znam ze swojego domu, ale mam nadzieję, że u mnie teraz tak będzie...tylko nie wiem jak się do tego zabrać :sorry: Ale się dowiem :-)

No i co jeszcze miałam....dużo powiedzieć chciałam, ale póki co zakończę swój wywód :-p

Moniu
jesteś tam? Chciałam Ci powiedzieć, że ja bardzo bym chciała pracować przy projektach...fajnie, że Ty masz jakieś doświadczenie....ja to bym chciała coś takiego dla młodzieży i wymiany międzynarodowej robić, ale kompletnie nie wiem co z czym się je, więc pewnie na chceniu się skończy...w każdym razie wciąż podziwiam Twoją pracę!

Aha Emyly - fajnie, że się uczysz! Pewnie młodziutka jesteś??? Ja bym się chciała pouczyć jeszcze, tylko kiedy i jak :cool:

reklama
Lilu a ja już rady z moim synem nie dawałam;)) Majeczka ogólnie zdrowa tylko te zęby..... wykańczają nas i ją;)
a bajki włączamy, w międzyczasie biegamy po mieszkaniu, bawimy się i inne, rzadko mała się skupia dłużej na czymś, bardzo lubi za to strażaka sama;))
a jeśli chodzi o Daniela i bajki, to on nawet przy bajkach się nudzi a jak człowiek chory to nie ma siły się non stop bawić...
dziękuje za życzonka dla małej, no czas leci;))!!!

był pan właściciel po pieniążki za czynsz i opłaty, został jeszcze tylko gaz do zapłaty ale musimy na rachunek poczekać...czekam na listonosza jeszcze, bo to zaraz będzie 2 tyg. od zakupu kapci dla małej i dalej ich nie mam....

Do góry