reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

no ja mialam szalec na wyprzedazac , a siedze i sila sie powstrzymuje :cool: nie wiem co nas czeka przez najblizsze miesiace i wole nie wciagac sie w zakupy , a tak mi szkoda ...

a kiedy musisz do pracy wracac ?
wiesz co moja siostra znalazla zlobek prywatny w Wawie za 750zl. miesiecznie ze wzystkim , lcznie z wycieczkami :)
to sa zlobki ktore dostaja dofinansowanie z UE i to jest rewelka pomysl , bo raz , ze uzo taniej ( normalnie u nas zlobek to koszt min. 1500zl. ) , dwa oni musza scisle sie wywiazywac z planu jaki im narzuca UE i norm , dzieki temu dzieci maja super atrakcje codziennie , przerozne wycieczki , swietne zajecia na codzien i ogolnie jest rewelka :)
do tego maja obowiazek przesylac rozica fotki na maila jak dzieci sie bawia , co robia itd. :)
pewnie cos takiego i u was by sie znalazlo :)
maly chodzil wczesniej do innego zlobka prywatnego i tam w porownaniu co tutaj jest , byla mega kicha :/ a cena kosmos ... tutaj maly idzie jak na skrzydlach do zlobka :) no i Aga mega zadowolona z opieki jet , bo jednak to , ze maja bata nad glowa duzo zmienia i panie sa mega fajne i daja z siebie wszystko :)

Ostatnia edycja:
reklama
dobry wieczór
jest 20 godzina a ja siedzę umyta, w łóżku pod kołderką, mąż na basen poleciał popływać
ścięło mnie dziś niemiłosiernie i w trakcie zabawy dzieci przysnęło mi się na jawie, nie ma jak choroba

Kout a gdzie są jakieś ciekawe wyprzedaże dalej?????
uuuu ale ceny we Wro jeśli chodzi o żłobki.....ten mój to by było 350zł....jeszcze muszę o jedzenie spytać....

Ufff, nareszcie chwila dla siebie! Trzeba by było się troche pouczyć ale leń chyba bierze górę... jeszcze zdążę
Kot - oo też pracowałam na Nowym dworze, niedaleko Rogowskiej, tęsknię za tymi czasami trochę...
chyba większość ma ostatnio jakiś finansowo ciężki czas, trzeba się zadowolić tylko oglądaniem :/ no wyprzedaże napewno jeszcze będą. Może outlet? Factory?
Asionek - 1500 zł za żłobek?? Ta Warszawa oszalała :p
Paulina - powiedz: a sio chorobo! :D

PAULI yyyyy no bendom.... jutro..? :sorry2::sorry2::sorry2: A wyprzedaże wszędzie gdzie człowiek w internet nie spojrzy :/ Przeklinam pocztę od endo i smyka na przykład :/ :p

EMY na Rogowskiej???? A cóżeś Ty tam robiła jeśli można? A może ja Cię znam :cool2:

ASIONKU ten mój potencjalny klub maluszka com go znalazła to widzę, że by mnie wyniósł do 800zł od 7 do 16, 5 dni w tyg.
Jutro muszę obadać...albo pojutrze... trza się ubrać i umalować i w ogóle :eek:

Dziecko mi zasnęło właśnie, idę kolacyjkę jakąś uskutecznić, łocy mnie bolą od tego pacenia na ubranka :oo2: ZABIERZCIE MI LAPTOPA!!!

A nie, przepraszam, jeszcze muszę doliczyć 150zł za grupę żłobkową i jednorazowe wpisowe w wys. 500zł, to jednak nie tak różowo, wyjdzie ponad 1000zł miesięcznie ajajaj...

Ostatnia edycja:
Kout nie zabierać laptopa tylko pokazuj gdzie patrzeć;)))

Kout a w tym żłobku to jeszcze wyżywienie 10zł-patrz;)))

to jutro będę czekać na fotki Oleńki

idę w końcu spać, zagadałam się z przyjaciółką na fb;)

kolorowych, papapapapa!!!

Ostatnia edycja:
Paulina ehehe, na szczęście już po tych dodatkowych promocjach ufff... Endo miało dostawę gratis w weekend, a Smyk dziś Happy Hours. Nie pytaj nawet, czy coś kupiłam, bo się nie przyznam! :baffled: Chyba w stresie jeszcze jestem i nie myślę trzeźwo... :dry: Raczej nie mam tak częstych napadów kupowania jak ostatnio. Zwalę wszystko na niedoszłą teściową :evil:

(bo teraz to ona moją teściową po moim trupie zostanie!) (se niech zorganizuje inną synową do traktowania!) (O!)

Dobranoc!

Od rana kawa pokutna :p

Dobra, przyznam się do jednej osobliwej rzeczy - kupiłam dziecku... szelki :eek:

Teraz już dobranoc ;)

Dzień dobry:) Poranna panika;) Idę pakować torbę małej, a potem się wykąpać, bo sił nie miałam wczoraj. Na dworze -10, już byłam i nie chcę tam wracać :baffled: Poranne wstawanie przy takiej pogodzie to jest dramat brrrrr

Ostatnia edycja:
Dobry:)
Poranna kawa!
Dobrze że ja nie mam czasu przeglądać wyprzedaży...:-D

Przepraszam ale weny dziś brak na pisanie:(( może w ciągu dnia jak się dobudzę...

reklama
Do góry