reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

:)
Asionek - to niech mąż wynegocjuje dobrą pensję, trzymam kciuki
Monia - tak, sami. To jest taki duży dom, jeden z najstarszych na wiosce. Są 4 mieszkania zrobione ale wyremontowane tylko to gdzie mieszkamy, aha no i sklep na dole. No i płacimy naprawdę nieduże pieniądze.
Dzisiaj się dowiedziałam, że mam obronę mgr w środę :/ chyba trzeba się trochę pouczyć i poszukać kogoś, kto zajmie się Igorem przez cały dzień. No i oczywiście, żeby było już zupełnie fajnie to akurat w tą samą środę miałam mieć wizytę u alergologa :/

reklama
no wlasnie halooooo gdzie wy sie podziewacie ?? !!

Paulinka i jak maly ??
leci ten czas nie ? niedlugo baciami bedziemy hehe

Emyly dzieki !! i &&&&&&&&&& za prace mgr w srode !!! napewno pojdzie jak z platka :)

ale sie zamulilam :szok: normalnie oczy same mi sie zamykaja ....

dzięki za kciuki, przydadzą się. Miałam długą przerwę od skończenia studiów i obawiam się że mogą mnie na czymś zagiąć. Chociaż z drugiej strony to tylko formalność..

szukam jakiegoś trójkołowca Igiemu na urodziny. Macie jakiś może godny polecenia rowerek odpowiedni dla roczniaka?? Jak na razie mam dwa typy
http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-bobby-milly-mally-rower-boby-i2909492851.html
ale nie ma oparcia na nóżki albo
http://allegro.pl/rowerek-trojkolowy-baby-trike-raczek-3w1-raibud-i2929141225.html
tylko ta cena....
co myślicie??

Ostatnia edycja:
Ostrzegam, ja tu jeszcze wrócę! :cool2:

:-p

Weekend bardzo zajęty... przed chwilą odwiozłam Grześka na lotnisko, miałam ogromną nadzieję, że Ola po drodze mi uśnie (w dzień spała 10 minut) ale nadzieją jest matką goooopich! :sorry2:

ASIONEK co będziesz tak czekać, wyrabiaj normę za nas ;-):-p

Ola zasnęła........... ja bardzo przepraszam i wypraszam sobie z tym spaniem! :////

DOBRANOC :)

Ostatnia edycja:
Dobry:))

Rady mojej koleżanki działają!!! Ignorowanie nocnych krzyków i pisków sprawia że panna po ok 5 min się kładzie, wtula we mnie i idzie spać:)))) Dziś do 5.25 tak pospałyśmy:)

Kotek współczuję straszliwie!! A może jak Oleńka pójdzie do żłobka i będzie mieć czas zorganizowany i się wyszaleje to zacznie chodzić wcześniej spać??? Bo inszych pomysłów juz nie mam...
A pisałaś że Kamil ci się struł ostatnio, i ja ciągle pamiętałam żeby się zapytać i cięgla zapomniałam - dobrze już? Co to było?

Emy nieźle z mieszkaniem:) Powodzenia na obronie - w razie gdybym zapomniała bliżej srody.

Asionek daj znac jaką pensję S. wynegocjował:) oby jak najlepszą! A Ty kiedy planujesz iśc do pracy?
I w ogóle to nie pytałam jak tam Nat po powrocie z Pl? Nie brakowało mu ludzi?

Paula no szkoda że babcia musiała wracać... no ale dobrze że w ogóle przyjechała:) Jak dzieciaki reagują na to że teraz tak daleko mieszkacie?

I w ogóle to ja się pytam gdzie jest reszta??????
Miłego dnia:)

reklama
hej :)

Kotek no sama ze soba gadac nie za bardzo lubie :)
kurcze oby Ola sie naprawila z zasypianiem &&&&&&&&&

Monika no jutro idzie zobaczymy co bedzie z ta praca , ja jestem dobrej mysli , musze byc :)
a Nat spoko bez problemu sie przestawil :) co do mojej pracy to zobaczymy jak maly dostanie sie do zlobka , narazie czekamy sobie , a jak nie to od 3 lat do "szkoly " pojdzie wiec napewno wtey :)

Do góry