reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
aleś sobie Kout przepowiednie zapodała....

poprasowane prawie, bo nie mam dziś siły do mężowskich koszul, może sam skończy, obiadek na jutro podszykowany, pozostaje mieć nadzieję,że moja mama dojedzie, bo jak nie to mojemu synkowi serce w przedszkolu pęknie....wybaczcie mi jednostronność ale to chwilowo moje największe zmartwienie....

Kotek a wszystko sie dzieje , S ma problemy z praca , wsumie mozna powiedziec , ze juz jej nie ma :crazy: i jezcze pare innych spraw na glowe nam sie zwalilo i to wszystko w ciagu kilku dni ... takze mamy strea i maly meksyk , znowu rewolucja , a mialo byc tak spokojnie i fajnie :confused2:

Paulinka to &&&&&&&&& za dojad mamy :) napewno da rade !!

:)
Paulina - to kibicujemy mamie :) i życzymy dobrej drogi
Kot - może to co miało być złe w całym tym roku skumulowało się w tym jednym momencie, w jednej osobie i reszta roku będzie już przyjemniejsza
Monia - oo mućka pokazała ludzkie oblicze :) gratuluje dobrego projektu
Asionek - Natul pokazuje różki ostatnio że taki armagedon masz?? U mnie też ale taki porządkowy że tak się wyrażę, każda rzecz która wpadnie w ręce schowana zostaje w jakieś irracjonalne miejsce, chrupek służy do kruszenia nim a nie do jedzenia a pilot tv już na skraju wyczerpania. No ale to chyba normalka w każdym domu gdzie są dzieciaki
doczytałam o pracy Twojego S. - trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało i znalazł nową, lepszą pracę :)

Dzień dobry!!!

baba zaraz dojedzie (babcia=baba w języku Mai;)), więc życie mama mi uratuje bo dziś mieliśmy problem z wyjściem Daniela do przedszkola, nie mógł się obudzić a potem w ryk,że z dziadków nikt nie dojedzie, potem że nie chce koszuli a w samym przedszkolu po raz pierwszy nie chciał zostać, uffffff a babcia to ta jedyna, najukochańsza;)))

więc my zaraz zmykamy na imprezkę;)))

miłego dnia kochane!!!

PAULINA jak mama ? ? ?

ASIONEK aj no aj... szybkiego poukładania spraw! Z pracą fatalnie :( Macie alternatywę?

EMY yy nie wiem, bo ciągle coś i ciągle coś ;) Ot dziś rano syn mi tracił przytomność, bo tak się czymś struł :/
A w poniedziałek miał migrenę roku :// No i sklepy, które G prowadzi z dwoma wspólnikami nie radzą sobie, coś popyt na materiały typu farby spada ;), bank nie przyznał kredytu i trzeba znowu pożyczkę kilkanaście tys. z własnej kieszeni inwestować :/ Mogłabym wymieniać.... :p

No dzień dobry moje koleżanki :)

Imprezka???? :confused: eeejjjj no... tak z rana??? :-p

reklama
Ja ostatnio się wnerwiłam i wygarnęłam memu, że mi taki dom kurde niepotrzebny i że własna, tak duża działalność przy pracy, którą on ma, w dodatku tak daleko, to jest jakiś absurd :/ Czy nie można jakoś skromnie, normalnie i z mniejszymi zobowiązaniami i mniejszym pośpiechem żyć? Co jest nie tak z facetami? Muszą się zawsze popisywać swoimi możliwościami?
Ugh... ja nienawykła do czegoś takiego i mnie to niepotrzebne do szczęścia .....

Zamówiłam czapulkę z tchibo na wiosnę i komplet zasłon do sypialni, bo mam dyskomfort, że mnie sąsiad podgląda, a nie lubię zamykac rolet na amen :/ A ten kolor jest idealny, taki beżowo-brązowy:) Nie muszę się głowić nad wyborem z tysiąca możliwości :p
Mama mi pożyczy na to, mam nadzieję :eek:

Hip hip hurra! Ola przysnęła :) Idę poczytać :cool2:

Ktoś chętny zgadnąć ile pospała??? :dry:

Ostatnia edycja:
Do góry