paulina.pro
Fanka BB :)
mam nadzieję,że nawet Ola już śpi
))
kolorowych, ja zmykam, papa!!!
kolorowych, ja zmykam, papa!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem. Może zanim padnę to cosik napiszę)
Asionek ja tam uważam że masz bardzo dobre podejście! Ja też się tego trzymam, dzieci nie potrafią przewidywać konsekwencji i to my jesteśmy od tego żeby czuwać nad ich bezpieczeństwem! Ja czasem mam nawet tak że jak Wiki się bawi w coś co moim zdaniem może się skończyć krzywdą (np skakanie po łóżku w tym wieku) to jej zabraniam. Podziwiam twoją mamę! ja pewnie nie pozwoliłąbym dzieciom na nic gdybym się tak napatrzyła! Swoja drogą faceci też mają ograniczoną wyobraźnię...
Biedny Natulek... wyobrażam sobie jak się musiał wystraszyć! No i biedna Ty...
będzie ok...
Asionku strasznie Ci współczuję przeżyć....Jak Natanek dziś? Jak w nocy spał??? Mam nadzieję, że lepiej mu już! No i dobrze, że jesteś taka ostrożna! A Tatuś na pewno też mocno przeżywa tę sytuację???? Oj bidulki nasze...