reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki forever!

reklama
Asionku strasznie Ci współczuję przeżyć....Jak Natanek dziś? Jak w nocy spał??? Mam nadzieję, że lepiej mu już! No i dobrze, że jesteś taka ostrożna! A Tatuś na pewno też mocno przeżywa tę sytuację???? Oj bidulki nasze...

Moniu
współczuję tego, że jest tak ciężko, ale widzę, że walczysz! Będzie coraz lepiej mam nadzieję! A jest jakaś nadzieja na zmianę szefowej??

Paulinko
świetny pomysł z tymi magnesami! Chyba takie coś zamówię - a myślisz, że to można różne zdjęcia pozamawiać? Jak to wtedy najlepiej zrobić? Bo ja bym kilka różnych takich magnesów zamówiła - dla babci, dla chrzestnych....

Kocurku wciąż mnie zadziwia to późne chodzenie spać Oleńki......Jeju co z tym zrobić???

Buziaki dla wszystkich!

Dzień dobry :)

Moniu - jak samopoczucie? Mam nadzieję, że się wyspałaś i patrzysz na pewne rzeczy (i krowy) z samego szczytu poczucia własnej wartości :)

Jestem u mamy, mama na zwolnieniu, więc dziś wykorzystam ten czas i coś pozałatwiam.

Ostatnia edycja:
hej :)

u nas ogolnie rzecz biorac stres goni stres i jest jedna wielka masakra :eek: super nam sie zaczal ten nowy rok nie ma co :angry:

Jestem. Może zanim padnę to cosik napiszę:))

Asionek ja tam uważam że masz bardzo dobre podejście! Ja też się tego trzymam, dzieci nie potrafią przewidywać konsekwencji i to my jesteśmy od tego żeby czuwać nad ich bezpieczeństwem! Ja czasem mam nawet tak że jak Wiki się bawi w coś co moim zdaniem może się skończyć krzywdą (np skakanie po łóżku w tym wieku) to jej zabraniam. Podziwiam twoją mamę! ja pewnie nie pozwoliłąbym dzieciom na nic gdybym się tak napatrzyła! Swoja drogą faceci też mają ograniczoną wyobraźnię...
Biedny Natulek... wyobrażam sobie jak się musiał wystraszyć! No i biedna Ty...
będzie ok...

no ja sie staram to wszystko wywarzyc , czyli nie za duzo zakazow i paranoi , ale tez sporo uwagi :)
jak do tej pory mlody szaleje niezle , ale bez wypadkowo :)
mam nadzieje , ze S czegos sie nauczyl wczoraj ...

wspolczuje stresow przez szefowa :/ moze baba w koncu da ci spokoj i troche zacznie chwalic oceniac , zamiast krytykowac tylko ..

Asionku strasznie Ci współczuję przeżyć....Jak Natanek dziś? Jak w nocy spał??? Mam nadzieję, że lepiej mu już! No i dobrze, że jesteś taka ostrożna! A Tatuś na pewno też mocno przeżywa tę sytuację???? Oj bidulki nasze...

a dzisiaj super , paluszek chyba nie boli , bo bawi sie , smieje :)
spal tez ok na szczecie :)

Kocurek no ja na 15 mam spotkanie w urzedzie , maz juz poszedl zalatwiac inne sprawy wiec u nas tez dzisiaj dzien zalatwiania

dobry dobry, więc kobietki dzis urzędowo biegają??? my rano skoczyłyśmy na zakupy, za to jutro bieganina bo jest dzień dziadka i babci w przedszkolu i może ktoś do nas przyjedzie, choć bardzo to niepewne i stresa mamy, tak czy siak idziemy jutro z Mają na imprezę do przedszkola na 10;))

Lil ja zamówiłam 10szt. tych magnesów z tej aukcji co linka wrzuciłam, wysłałam 2 zdjęcia na maila i poprosiłam by 5 było z jednym a 5 z drugim zdjęciem;)) i bez problemu;))) napisz może do tego pana maila z zapytaniem, zawsze to pewniej że się dogadacie;)))

Moniu dużo siły i cierpliwości do takiej 'krowy' normalnie ręce opadają....

Asionku cierpliwości i siły dla Ciebie również...

Dobry:)

Nie wyspałam się dziś bo dziecko znowu zaczęło mi się budzić o 3!!!!! Juz przez święta było dobrze, a teraz znowu...
I ryczałam razem z nią... z bezsilności i zmęczenia... I nawet pomyślałam że to przez to że do pracy wróciłam i ona nie chce być z nianią... Bo że wstaje to ok, rozumiem. Ale ona wstaje z płaczem, jękiem, rykami i pretensjami do całego świata...
Dopiero koleżanka mi uświadomiła że ona wstaje po to żebym ja tuliła... bo ja wiedząc że ide do pracy chcę ją jak najszybciej uspić... i w związku z tym tulę ją i lulam i noszę... i ona po to wstaje... To moja ostatnia deska ratunku bo juz więcej pomysłów nie mam...

Krowa nawet mnei dziś pochwaliła na spotkaniu i to przy wszystkich:))
Może dobry dzień dziś będzie....
Przepraszam że tylko o sobie:((( czasu malo... może wieczorkiem napisze więcej...

P.S Kotek po raz kolejny szacunek że przy tak małej ilości snu dajesz radę!!!

reklama
ASIONKU masz rację, ten rok się zaczyna ciekawie... A wiesz, ja przy kieliszku szampana w Sylwestra palnęłam, ze to będzie pechowy rok. No nie wiem jak mogłam coś takiego palnąć. Samo się mi palnęło :eek:

Do góry