reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Chomik tak :-D:-D:-D w sumie może być podobny do strusia :-D:-D:-D
Wiem,kochana, ze nie jest Twoją intencją mnie straszyć. Fajnie,że mi to napisałaś...bo czasami można się starać miesiącami zastanawiać czemu nie wychodzi... Chyba też po to jest to forum,żebyśmy mogły czerpać z podobnych doświadczeń koleżanek. Dzięki. Jeśli czerwiec okaże się stracony to nie wykluczone że w przyszłym cyklu zgłębię temat...w 3 dniu cyklu mówisz? Może TSH też sobie zbadam. Zobaczymy...i tak mam nadzieję,że okaże się,że się udało i nie będzie trzeba :)
A tę prolaktynę to rozumiem,że miałaś za wysoką? Miałaś tego jakieś objawy?

Mrówka cieszę się bardzo ,że rozumiesz o co mi chodziło.
Tak,ja miałam za wysoką ale wyobraź sobie,ze teraz mam dla odmiany za niską. Już sama nie wiem jak to opanować.
W czasie,kiedy miałam za wysoka to nie miałam żadnych objawów, moze poza krótkimi cyklami.Ale akurat zaczęłam się leczyć na tarczycę i przypomniało mi się,ze kiedyś też miałam problemy z prolaktyną.Pomyślałam,ze tak dla swojego spokoju ja zbadam, no i wyszła za wysoka.
Akurat dzisiaj rozmawiałam z moją ginką i zapytałam kiedy najlepiej badać.
Powiedziała mi ,ze można 3-5 dniu lub 22 ale w naszym przypadku najlepiej by było dzień przed owu.To co prawda trudno wyczuć ,więc najlepiej trafić tak w jej granicach.
Co prawda tu jest problem bo prolaktynę najlepiej badać rano między 8-10.Trzeba przespać noc,najlepiej jak się poprzedniego dnia nie było bardzo zmęczonym i uwaga to jest najlepsze- co najmniej 12 godzin przed badaniem nie współżyć ( najlepiej 24 h). I jak tu teraz badać w okolicach owu. Ja zbadałam po i też było dobrze.

Ale życzę Ci ,żeby to nie okazało się potrzebne i udało się w tym cyklu.Kciuki&&&&&&.

Karola - też Ci życzę miłych wakacji. I owocnych;-).
A z arkuszami ocen już się uporałaś? Bo mój jeszcze walczy.Już mu zapowiedziałam ,ze będzie obiadki gotował:laugh2:

Malgonia- no jestem tu:-).Masz rację ja podobnie zaczęła się czuć na staraniach po poronieniu.Tam też staraczek garstka i raczej mowa o wyprawkach,wózkach i porodach. Ale niedługo i my będziemy na takie tematy rozmawiać:tak:.

Mouse-co u Ciebie?

Ostatnia edycja:
MewaŚmieszka, witaj i gratuluję II na teście:-)

Malgonia, tak jak pisały dziewczyny fasolka zagnieżdża się między 6 a 10 dniem od owulki a hormon w moczu pojawia się 24 godz. po zagnieżdżeniu….. Tak przynajmniej czytałam, więc jeszcze nic straconego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:tak:

Kinga, czekając staram się czymś cały czas zajmować, ale i tak myśli w jednym kierunku lecą…:confused2: nic nie poradzimy eehhhh. Wlecze się, bo wlecze, ale dobrze, że chociaż czas w miejscu nie stoi;-)

Wanda, za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak to jest, że po urlopie kilka dni wolnego by się przydało, żeby odpocząć :-D

Jako, że do cierpliwych nie należę, zrobiłam przed chwilą test (mam zapas, więc zrobię też rano) i jest na nim wyjątkowo blada 2 kreska, bardzo blada, ale jest. Zrobię jeszcze rano, staram nie robić sobie nadziei, ale to trudne.

Lamorela trzymam kciuki &&&&& Daj nam koniecznie rano znać :tak:

Ja dziś mam 25dc, ból jajników straszny... Co 10min latam sprawdzić czy @ nie przyszła :crazy: Eh....

hejjj:)fuma wszystko dobrze,nie bylam u lekarza tylko dzwonilam.poplamilam chwile i ustalo, wczoraj betka przyrosla o 150 % prawie 600 wiec bardzo sie ciesze:) we wtorek wybieram sie do lekarza betka powinna byc ok 2000 :)trzymajcie kciuki za szybka przeprowadzke,kartony snia mi sie od kilku dni:D za 34 dni wychodze rowniez za mąz:D wiec zapowiada sie intensywny rok.wszystko na raz .mieszkanko slub i dziecko:D Pozdrawiam

reklama
Do góry