reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Ostatnia edycja:
Fuma_Foch
Fanka BB :)
Chomik tak w sumie może być podobny do strusia
Wiem,kochana, ze nie jest Twoją intencją mnie straszyć. Fajnie,że mi to napisałaś...bo czasami można się starać miesiącami zastanawiać czemu nie wychodzi... Chyba też po to jest to forum,żebyśmy mogły czerpać z podobnych doświadczeń koleżanek. Dzięki. Jeśli czerwiec okaże się stracony to nie wykluczone że w przyszłym cyklu zgłębię temat...w 3 dniu cyklu mówisz? Może TSH też sobie zbadam. Zobaczymy...i tak mam nadzieję,że okaże się,że się udało i nie będzie trzeba
A tę prolaktynę to rozumiem,że miałaś za wysoką? Miałaś tego jakieś objawy?
Mrówka cieszę się bardzo ,że rozumiesz o co mi chodziło.
Tak,ja miałam za wysoką ale wyobraź sobie,ze teraz mam dla odmiany za niską. Już sama nie wiem jak to opanować.
W czasie,kiedy miałam za wysoka to nie miałam żadnych objawów, moze poza krótkimi cyklami.Ale akurat zaczęłam się leczyć na tarczycę i przypomniało mi się,ze kiedyś też miałam problemy z prolaktyną.Pomyślałam,ze tak dla swojego spokoju ja zbadam, no i wyszła za wysoka.
Akurat dzisiaj rozmawiałam z moją ginką i zapytałam kiedy najlepiej badać.
Powiedziała mi ,ze można 3-5 dniu lub 22 ale w naszym przypadku najlepiej by było dzień przed owu.To co prawda trudno wyczuć ,więc najlepiej trafić tak w jej granicach.
Co prawda tu jest problem bo prolaktynę najlepiej badać rano między 8-10.Trzeba przespać noc,najlepiej jak się poprzedniego dnia nie było bardzo zmęczonym i uwaga to jest najlepsze- co najmniej 12 godzin przed badaniem nie współżyć ( najlepiej 24 h). I jak tu teraz badać w okolicach owu. Ja zbadałam po i też było dobrze.
Ale życzę Ci ,żeby to nie okazało się potrzebne i udało się w tym cyklu.Kciuki&&&&&&.
Karola - też Ci życzę miłych wakacji. I owocnych;-).
A z arkuszami ocen już się uporałaś? Bo mój jeszcze walczy.Już mu zapowiedziałam ,ze będzie obiadki gotował
Malgonia- no jestem tu:-).Masz rację ja podobnie zaczęła się czuć na staraniach po poronieniu.Tam też staraczek garstka i raczej mowa o wyprawkach,wózkach i porodach. Ale niedługo i my będziemy na takie tematy rozmawiać.
Mouse-co u Ciebie?
Ostatnia edycja:
OneMoreTime
MewaŚmieszka, witaj i gratuluję II na teście:-)
Malgonia, tak jak pisały dziewczyny fasolka zagnieżdża się między 6 a 10 dniem od owulki a hormon w moczu pojawia się 24 godz. po zagnieżdżeniu….. Tak przynajmniej czytałam, więc jeszcze nic straconego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga, czekając staram się czymś cały czas zajmować, ale i tak myśli w jednym kierunku lecą… nic nie poradzimy eehhhh. Wlecze się, bo wlecze, ale dobrze, że chociaż czas w miejscu nie stoi;-)
Wanda, za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak to jest, że po urlopie kilka dni wolnego by się przydało, żeby odpocząć
Malgonia, tak jak pisały dziewczyny fasolka zagnieżdża się między 6 a 10 dniem od owulki a hormon w moczu pojawia się 24 godz. po zagnieżdżeniu….. Tak przynajmniej czytałam, więc jeszcze nic straconego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kinga, czekając staram się czymś cały czas zajmować, ale i tak myśli w jednym kierunku lecą… nic nie poradzimy eehhhh. Wlecze się, bo wlecze, ale dobrze, że chociaż czas w miejscu nie stoi;-)
Wanda, za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& tak to jest, że po urlopie kilka dni wolnego by się przydało, żeby odpocząć
OneMoreTime
lamorela, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejszy pozytywny teścior, ale dotychczasowe są obiecujące;-)
hejjjfuma wszystko dobrze,nie bylam u lekarza tylko dzwonilam.poplamilam chwile i ustalo, wczoraj betka przyrosla o 150 % prawie 600 wiec bardzo sie ciesze we wtorek wybieram sie do lekarza betka powinna byc ok 2000 trzymajcie kciuki za szybka przeprowadzke,kartony snia mi sie od kilku dni za 34 dni wychodze rowniez za mąz wiec zapowiada sie intensywny rok.wszystko na raz .mieszkanko slub i dziecko Pozdrawiam
reklama
Podziel się: