reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Moniqa no to niezła krecha Ci wyszła jak na 22 dc dopiero a masz jakieś objawy czy poprostu tak zatestowałaś?
gabi84
Witam się kochane po kilkudniowej przerwie i zarazem żegnam ;-)
U mnie II krechy :-):-):-) Jestem szczęśliwa, a zarazem zaskoczona, że udało się za pierwszym razem, tym bardziej w pierwszym cyklu po odstawieniu tabl.anty.więc coś w tym chyba jest jak pisała olapalo że po odstawieniu płodność wraca ze zdwojoną siłą :-)
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na lutówkach Będę zerkać co u was
U mnie II krechy :-):-):-) Jestem szczęśliwa, a zarazem zaskoczona, że udało się za pierwszym razem, tym bardziej w pierwszym cyklu po odstawieniu tabl.anty.więc coś w tym chyba jest jak pisała olapalo że po odstawieniu płodność wraca ze zdwojoną siłą :-)
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na lutówkach Będę zerkać co u was
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Mam pytanie, przed badaniem nasienia trzeba powstrzymać się przed współżyciem przez tydzień, tak? Czy coś jeszcze trzeba robić lub nie trzeba?
mój mąż dostał wytyczne by przed badaniem wstrzymać się z przytulankami min 3-4 dni, ale nie dłużej jak 7 dni.
Testowałam tak dla zasady ;-) ale owu miałam w 10dc według moich spostrzeżeń, tak więc dzisiaj 12dpo.
Już wcześniej też testowałam, ale ciągle jedna kreska, nawet nie zaznaczałam już na wykresie...
Jednak od trzech dni budzę się w nocy i chodzę siusiu. Kładę się 24 a o 5 po prostu muszę iść bo spać się nie da. Dzisiaj jak się obudziłam po 2 to stwierdziłam, że albo mam coś z pęcherzem, albo nie wiem... Kupiłam test, bo te z allegro niby też skuteczne, ale stwierdziłam, że jakoś tak mam wrażenie, że jest druga kreska, ale nikt poza mną jej już nie widział...
Poza tym objawów brak. (.)(.) mnie bolą jak co miesiąc, podbrzusze mnie trochę boli (jak na @) no i to ciągłe latanie do WC...
Gabi84 gratuluję! :-):-):-)
Już wcześniej też testowałam, ale ciągle jedna kreska, nawet nie zaznaczałam już na wykresie...
Jednak od trzech dni budzę się w nocy i chodzę siusiu. Kładę się 24 a o 5 po prostu muszę iść bo spać się nie da. Dzisiaj jak się obudziłam po 2 to stwierdziłam, że albo mam coś z pęcherzem, albo nie wiem... Kupiłam test, bo te z allegro niby też skuteczne, ale stwierdziłam, że jakoś tak mam wrażenie, że jest druga kreska, ale nikt poza mną jej już nie widział...
Poza tym objawów brak. (.)(.) mnie bolą jak co miesiąc, podbrzusze mnie trochę boli (jak na @) no i to ciągłe latanie do WC...
Gabi84 gratuluję! :-):-):-)
AniolekBB
Gabi - Gratulacje
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
gabi, moniqaa gratulacje!!!!!
Mrowkaa
Monia!!!!! A WIDZISZ?! UDAŁO SIĘ:-):-):-):-):-) SUPER!!!! GRATULACJE!!
GABI - GRATULUJĘ I ZAZDROSZCZĘ WAM DZIEWCZYNY:-):-):-):-):-):-)
Super, dzień się zaczął od bardzo dobrych wieści!!!
GABI - GRATULUJĘ I ZAZDROSZCZĘ WAM DZIEWCZYNY:-):-):-):-):-):-)
Super, dzień się zaczął od bardzo dobrych wieści!!!
witam Was!!!moniqaa gratuluje!!!!!mialam takie same bladziochy w 23 dniu cyklu a pozniej coraz mocniejsze z dnia na dzien teraz (termin miesiaczki) mam juz 2 takie same kresecvzki!!!! miałam wczoraj pojsc na nastepna bete niestety bylismy u mnie w miescinie a tam niestety nie robia tego typu badan wiec dopiero dzisiaj z ranca wyruszylam na badanko wynik o 15ciekawe ile urosło.jak to sie liczy dziewczyny???ma urosnac 100% w 2 dni? pytałyscie kiedy do lekarza.sama nie wiem czy bedzie juz cos widac?gabi gratuluje!!!!!!!!!!!! byłas juz u lekarza?
reklama
Podziel się: