reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Witam się kochane po kilkudniowej przerwie i zarazem żegnam ;-)
U mnie II krechy :-):-):-) Jestem szczęśliwa, a zarazem zaskoczona, że udało się za pierwszym razem, tym bardziej w pierwszym cyklu po odstawieniu tabl.anty.więc coś w tym chyba jest jak pisała olapalo że po odstawieniu płodność wraca ze zdwojoną siłą :tak::-)
Trzymam za was wszystkie kciuki i mam nadzieję, że spotkamy się jeszcze na lutówkach :tak: Będę zerkać co u was :tak:

Testowałam tak dla zasady ;-) ale owu miałam w 10dc według moich spostrzeżeń, tak więc dzisiaj 12dpo.
Już wcześniej też testowałam, ale ciągle jedna kreska, nawet nie zaznaczałam już na wykresie...
Jednak od trzech dni budzę się w nocy i chodzę siusiu. Kładę się 24 a o 5 po prostu muszę iść bo spać się nie da. Dzisiaj jak się obudziłam po 2 to stwierdziłam, że albo mam coś z pęcherzem, albo nie wiem... Kupiłam test, bo te z allegro niby też skuteczne, ale stwierdziłam, że jakoś tak mam wrażenie, że jest druga kreska, ale nikt poza mną jej już nie widział...

Poza tym objawów brak. (.)(.) mnie bolą jak co miesiąc, podbrzusze mnie trochę boli (jak na @) no i to ciągłe latanie do WC...

Gabi84 gratuluję! :-):-):-)

Monia!!!!! A WIDZISZ?! UDAŁO SIĘ:-):-):-):-):-) SUPER!!!! GRATULACJE!!
GABI - GRATULUJĘ I ZAZDROSZCZĘ WAM DZIEWCZYNY:-):-):-):-):-):-)
Super, dzień się zaczął od bardzo dobrych wieści!!!

witam Was!!!moniqaa gratuluje!!!!!mialam takie same bladziochy w 23 dniu cyklu a pozniej coraz mocniejsze z dnia na dzien:) teraz (termin miesiaczki) mam juz 2 takie same kresecvzki!!!! miałam wczoraj pojsc na nastepna bete niestety bylismy u mnie w miescinie a tam niestety nie robia tego typu badan wiec dopiero dzisiaj z ranca wyruszylam na badanko:D wynik o 15:)ciekawe ile urosło.jak to sie liczy dziewczyny???ma urosnac 100% w 2 dni? pytałyscie kiedy do lekarza.sama nie wiem czy bedzie juz cos widac?gabi gratuluje!!!!!!!!!!!!:D byłas juz u lekarza?

reklama
Do góry