reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Czerwiec 2013

A czas od momentu śladu na paseczkach do II grubych kreseczek jest długi???

to jest sprawa indywidualna, zależy jak szybko hormon Ci rośnie.

gabi ja zaczęłam pić zioła bo jak to się mówi "tonący brzytwy się chwyta", staramy się prawie 10 miesięcy więc najwyższa pora na jakieś wspomagacze, zaczynam od naturalnych czyli wiesiołek i zioła, jak nie zadziała to zaczniemy terapię hormonami.

ewka jak Ci tak tempka skacze to zbadaj sobie może prolaktynę, czytałam gdzieś, że to od tego może być.

mouse witaj!!! ooo, jak masz bladziocha to chyba możemy już gratulować!!!

Ostatnia edycja:
reklama
karola taka skacząca temperatura może oznaczać problem z prolaktyną? Nie mam żadnych dolegliwości. Myślisz, że tak bezobjawowo może to występować? Gdzie mam się zgłosić na to badanie? Lepiej do gin czy rodzinny też mi wypisze skierowanie? Jeżeli w tym miesiącu nic się nie uda to pójdę zrobić sobie podstawowe badania.

Hej Dziewczyny! Nie dawno wróciłam z pracy (nadrobiłam zaległości) i wyobraźcie sobie, że po drodze zamierzałam kupić termometr. Cztery apteki, dwa sklepy medyczne a na mnie patrzą jak na idiotkę :shocked2: W jednej z aptek tylko wiedzieli o co kaman i na jutro mają mieć. Normalnie nie wiem, co to za wiocha :wściekła/y:

Katka - trzymam kciukasy z całytch sił!!

A dzień w pracy rewelka!! Po trzech latach pracy uznałam, że to już odpowiedni czas, gdy mogę spokojnie postarać się o dzidzię, a tu dziś słyszę, że z racji cięć jakie muszą zrobić a nie mają pomysłu jak jest jeszcze opcja, żeby mnie dać na pół etatu :wściekła/y: Normalnie czad :-) Czas mnie goni dziewczyny!! Musze coś w tym cyklu wykombinować :rofl2:

witamjak pisałam wczesniej o 17 odebralam krew.wynik 9 miu/ml .tescior słabizna ale rozowa...mam opis nieciezarne 0-2.7 1-2 tyg 16-1562-3 101-4870itd co myslicie?

boje sie ze nic z tego.... :(chodz zawsze gdy robilam wynik dostawalam 0 lub o,1.a troche tego zrobilam . czytam troszke na necie ze wynik od 5-9 oznacza juz wczesna ciaze,tylko nie w moim laboratorium:( nastepne badanie w poniedzialek

reklama
Staraczka ogarnij zsobie jakies zwolnienie- nerwica czy cos jak beda Ci chcieli uciac etat i sie staraj :cool:

Madziolina - dzięki za wskazówkę :-) Będę miała oczy szeroko otwarte :cool2: Nie dam im się, :cool2: 100 lat czekałam na ten okres w życiu, gdy tak pięknie wszystko się układa!!

Poczytałam o badaniach hormonalnych, jutro wybieram się na badanie fsh, estradiol, lh. Co o tym myślicie?? Jutro trzeci dzień cyklu, tylko czy to jakiś sens na tym etapie? :confused:

Do góry