reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

Ja właśnie piorę prześcieradło, rozwieszę w dużym pokoju i choć trochę lepiej będzie się oddychało. Mam okna po zachodniej stronie i smali mi od 13.

reklama
Jejku dziewczyny, pisałam Wam, że mnie boli podbrzusze jak na @ z uczuciem ciążenia w pachwinach - potem zaczęło mnie jeszcze mocniej boleć, więc poszłam do łóżka i po jakimś czasie poczułam bardzo silne kłucie w podbrzuszu - takie jednolite, nieprzerwane kłucie, które nie mijało przy zmianie pozycji i ciągle czułam je w tym samym miejscu. Trwało dość długo, ale w końcu przeszło, a teraz czuję tylko ćmienie w tamtym miejscu. Ciągle czekam - w końcu sprawa musi się wyklarować albo na @ albo na II, no nie? :sorry:

Wkleiłam swój wykres, co prawda bez temperatur, ale od następnego już będą. Dopiero teraz zobaczyłam jak często się seksimy:-)

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: W jeden miesiąc wyrabiacie naszą roczną normę :szok::szok::szok::szok::szok: ;-)

Przy okazji wielkie dzięki, zobaczyłam dodatkowe możliwości wykresu. Bóle, bóle, bóle. Serduszek u mnie nie będzie zbyt wiele, ale tam się napewno wykażę haha bo mnie wiecznie coś boli :rofl2:

Uśmiałam się!!! :-)

Jeszcze tylko... muszę odszukać termometr, myślałam, że nie mam, ale jak się okazuje kiedyś kupiłam odpowiedni sprzęt. Teraz tylko odnaleźć... i do dzieła.

Masz termometr z dwoma miejscami po przecinku?

no mogę spróbować ale teraz to i tak nic nie zdziałają bo zaraz koniec roku jest, dopiero we wrześniu jak będą mieli zebrania z rodzicami pewnie poruszą tę kwestię.

szlag mnie trafia jak widzę dzieciaki ugilane do pasa a ja potem muszę ciężką kasę wywalać na antybiotyki bo jestem chora :wściekła/y: we wrześniu pogadam z Dyrekcją by coś postanowiła konkretnego w tej sprawie.

Dla rodziców takie przedszkole to super wygodna sprawa - pozbywają się chorego dziecka, nie muszą brać urlopu żeby podcierać nosek i słuchać przez cały dzień kasłania :sorry: Zresztą co im zależy - ich dziecko już i tak jest chore, więc drugiego przeziębienia nie złapie. Cholerni egoiści :confused2:

Jejku dziewczyny, pisałam Wam, że mnie boli podbrzusze jak na @ z uczuciem ciążenia w pachwinach - potem zaczęło mnie jeszcze mocniej boleć, więc poszłam do łóżka i po jakimś czasie poczułam bardzo silne kłucie w podbrzuszu - takie jednolite, nieprzerwane kłucie, które nie mijało przy zmianie pozycji i ciągle czułam je w tym samym miejscu. Trwało dość długo, ale w końcu przeszło, a teraz czuję tylko ćmienie w tamtym miejscu. Ciągle czekam - w końcu sprawa musi się wyklarować albo na @ albo na II, no nie? :sorry:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: W jeden miesiąc wyrabiacie naszą roczną normę :szok::szok::szok::szok::szok: ;-)
Będą II! Trzymam &&&&&&&&&&&:-) Co do normy, to szczerze mówiąc w niektórych dniach za mało serduszek ma program:rofl2:

Będą II! Trzymam &&&&&&&&&&&:-) Co do normy, to szczerze mówiąc w niektórych dniach za mało serduszek ma program:rofl2:

lamorela - ja bym zgłosiła reklamację, toż to skandal jest!! Napewno nie przegapicie TEGO momentu :-)

A tak na marginesie, lamorela!! Martwię się o Ciebie, czy nie stoi teraz przy tobie twój połówek i nie karze ci tak pisać?? :rofl2:

Pytanie z innej beczki, czy któraś z was ma pralkę Samsung Eco Bubble? Bo z moją jest coś nie tak, mam ją od nie całego tygodnia, a co chwila muszę czyścić filtr i włączają mi się jakieś alarmy.

Ja właśnie piorę prześcieradło, rozwieszę w dużym pokoju i choć trochę lepiej będzie się oddychało. Mam okna po zachodniej stronie i smali mi od 13.

O dzięki,zapomniałam o tym. Też kiedyś wieszaliśmy a teraz mi to całkiem wyleciało z głowy.

Co do normy serduszek to ja też kiedyś stwierdziłam,że za mało ich.:-D

Karola - może i owulacyjne , dlatego działać nie zaszkodzi.Chociaz ostatnio tak miałam przy wysokiej prolaktynie. Mam nadzieję,że to nie to.

Ostatnia edycja:
reklama
Słuchajcie, po tych bólach wypłynął ze mnie biały, rozciągliwy śluz, taki typu płodnego, tylko nie tak przezroczysty :eek:

My tak już od roku:-) ślub poprawił naszą sytuację bo nie ma już rodziców za ścianą:rofl2:

No to gratuluję temperamentu :-D Wybacz pytanie, ale Wam się to nie nudzi? :-D Jak długo u Was trwa taki przeciętny stosunek? U nas jest tak, że ja wiem, że mamy przytulanki rzadko, więc od kilku lat zaczęłam się dopraszać długiej gry wstępnej, żebym też coś miała z tych przytulanek, a nie tak jak na początku, że mój M chciał wkładać od razu i potem mnie rozgrzewać w trakcie, obcierając mnie strasznie w środku :confused2:

Ostatnia edycja:
Do góry