reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Czerwiec 2013

reklama
Emalia ja tez nigdy nie wytrzymuję :zawstydzona/y: Już 2dpo najchętniej bym testowała. Zresztą zawsze mam zapas testów :-D

Karola no tez mam takie obawy, że owu co drugi cykl. Jeśli sie potwierdzi w tym miesiącu to nie pozostaje mi nic innego jak się przebadać dokładnie czy chociaż w ten teoretycznie owulacyjny cykl mam jakieś szanse.... No ale nie kraczmy, trzeba mieć nadzieję. Można wygrać w totka, więc i na owu trzeba mieć nadzieję (zawsze jakaś mini szansa istnieje) :tak: Hmm... jeszcze jestem twarda.... (ciekawe jak długo).

Cześć dziewczynki,
U mnie oficjalnie zaczął się dzisiaj nowy cykl! Hurrrra:-)! I tylko wczoraj plamiłam przed @ a nie 5 dni jak ostatnio.
Zazdroszczę, że już niektóre będą niedługo testować! Ja też z tych w gorącej wodzie kąpanych. Z reguły już po 8-9 dniach po owu testuję;-).

Możecie mnie skorygować na liście testowanek: 11.07 termin @, testuję 9.07.

Emalia kochana trzymam za Ciebie&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moniqaa ja np. nie wiem czy będę korzystała z testów w tym cyklu. Mam jeszcze 5 czy 6 w zapasie. Korzystam z Clearblue które najpierw wychwytują wzrost estrogenu a potem LH. I powiem Ci, że zazwyczaj pięknie się wszystko pokrywa ze śluzem i tempką. A więc generalnie nie wiem czy jest sens je w ogóle robić, skoro wiem kiedy mam owu. Może po prostu seksik co 2 dni ( jak macie taką możliwość) i jak to nie zadziała, to idź na monitoring.

Dzisiaj idę do mojego nefrologa na wizytę, dowiem się jakie mam wyniki i może poleci mi jakiegoś innego jeszcze gina, bo tamten jeżeleli będę musiała jeździć do niego regularnie to po prostu zbankrutujemy. Denerwuję się lekko, po tylu latach chodzenia po lekarzach mam już syndrom białego fartucha.

Czeeść :-) :szok: ło matko,ile naprodukowałyście...ale przebrnęłam przez wszystkie posty.:tak: Widzę,że nie tylko u Was występuje uzależnienie od tego forum.Mój P. też tylko już kręci głową i tak samo jest "A ty znowu na tym forum!!"...Kiedyś znajomy do niego przyszedł,ja akurat przeglądam BB,on tam coś wyczytał i z taką niepewnością i wręcz przerażeniem w głosie pyta:"Ee..wiesz...to Wy się informujecie nawzajem o okresach i owulacjach? I co w tym fajnego niby?"...no nie da się chłop[u wytłumaczyć,na szczęście mój już co nieco rozumie i spuścił z tonu.:-)
Idąc za waszą radą,zamówiłam teściory owu ,dziękuję Wam za motywację-inaczej pewnie znowu bym zapomniała.:-D:-D Jak przyjdą,to się oczywiście Was wypytam o wszystko kiedy mam robić,jak i w ogóle...:-p
żabucha super,że nowy cykl-oby ten był owocny!!:-) Ja też często testuję dużo szybciej niż sobie zaplanowałam,a potem tylko rozczarowanie...:sorry:
emalia ja też trzymam mocno kciuki!!!!!!!!
lamorela no te wizyty faktycznie drogie, każdy by zbankrutował...:no: Popieram pomysł poszukania innego gina,na pewno ktoś kompetentny się znajdzie.;-)
A z tym owu co drugi cykl,o czym tu piszecie,to w ogóle jakaś czarna magia dla mnie...Tzn. ja zawsze myślałam,że owu jest regularnie albo po prostu jej nie ma.:-D
To forum na szczęście uświadamia mnie w wielu kwestiach...no i jak tu się nie uzależnić???:szok::-D

Byłam u lekarza, lekkie pogorszenie wyników, mam więcej pić. Dostałam namiary na dwóch ginów w tym jeden o idealnie pasującym do zawodu nazwisku Przepieść:-D, który swoją drogą odbierał poród mojej mamy, czyli mnie! Na razie nie możemy się starać ze względu na moje leki, na szczęście najważniejszy lek może zostać!:-) Ogółem jestem zadowolona, ale poprawię wyniki, wyleczę gardło, zmienię leki i ruszamy!

lamorela, to sobie Pan Przepieść zawód wybrał;-) swoją drogą jak pierwszy raz trafiłam do mojego, to po badaniu powiedział: bardzo przyjemnie się Panią badało :szok: zgłupiałam, ale teraz wiem, że gdy to mówi to chodzi mu o to, że wszystko jest w porządku i dlatego dobrze się bada:-D
&&&&&&&&&

reklama
Ten podobno ma specyficzne poczucie humoru, ale jest specjalistą w swojej dziedzinie, więc mi to nie przeszkadza.:-)

Ha! Dostałam dziś dwa zdjęcia ze ślubu! Nie od fotografa, ale i tak miło zobaczyć siebie z dnia ślubu.

Ostatnia edycja:
Do góry