reklama
Paulusiek_12
Fanka BB :)
To ja dodam że jest na Uni też drugi program.Znalazłam na fejsie dzisiaj.
Może ktoś jest ze Szczecina i skorzysta. @Bolilol?
My z partnerem bierzemy w nim udział.
Z całego serca polecam dr Szydłowska
staramsiebardzo
Hej dziewczyny chciałam od razu z grubej rury za przeproszeniem ale przeczytałam regulamin w trakcie pisania coś mnie tknelo mówię zobaczę żeby nikogo nie urazić a więc tak znalazłam forum bo staram się już dosyć długo i muszę poprostu muszę gdzieś z siebie te emocje upuścić mam nadzieję że znalazłam dobre miejsce mam 30 lat z mężem pragniemy dzidziusia no nie wychodzi na chwilę obecną uzywam tylko pasków owulacyjnych ale myślę zagłębiać dalej chyba że teraz coś się wydarzyło i tu właśnie mam do was pytanie czy mogę wam zająć chwilę głowę moim testem????
hachette
Jasne, pisz śmiało pomożemy gdzie będziemy umiały, pogadamy i pocieszymy kiedy będzie trzebaHej dziewczyny chciałam od razu z grubej rury za przeproszeniem ale przeczytałam regulamin w trakcie pisania coś mnie tknelo mówię zobaczę żeby nikogo nie urazić a więc tak znalazłam forum bo staram się już dosyć długo i muszę poprostu muszę gdzieś z siebie te emocje upuścić mam nadzieję że znalazłam dobre miejsce mam 30 lat z mężem pragniemy dzidziusia no nie wychodzi na chwilę obecną uzywam tylko pasków owulacyjnych ale myślę zagłębiać dalej chyba że teraz coś się wydarzyło i tu właśnie mam do was pytanie czy mogę wam zająć chwilę głowę moim testem????
LadyCaro
Hej, witaj, zajmuj nas jak potrzebujeszHej dziewczyny chciałam od razu z grubej rury za przeproszeniem ale przeczytałam regulamin w trakcie pisania coś mnie tknelo mówię zobaczę żeby nikogo nie urazić a więc tak znalazłam forum bo staram się już dosyć długo i muszę poprostu muszę gdzieś z siebie te emocje upuścić mam nadzieję że znalazłam dobre miejsce mam 30 lat z mężem pragniemy dzidziusia no nie wychodzi na chwilę obecną uzywam tylko pasków owulacyjnych ale myślę zagłębiać dalej chyba że teraz coś się wydarzyło i tu właśnie mam do was pytanie czy mogę wam zająć chwilę głowę moim testem????
nieznośne_poplątanie
Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie? W tym cyklu zamierzam się trochę potestować.
Bolilol
domowe laboratoriumDziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie? W tym cyklu zamierzam się trochę potestować.
LadyCaro
ja polecam owulaki z easy@home, dostępne na amazonie.Dziewczyny jakie testy owulacyjne polecacie? W tym cyklu zamierzam się trochę potestować.
Aileen31
Dziewczyny tak czytam, oglądam przeglądam internet... I na tik toku wpadłam na dziewczynę która przy staraniu się o dziecko chodziła.na akupunkturę Co wy myślicie o tym ? Wierzycie czy nie wierzycie we wschodniej metody terapeutyczne ?
reklama
Nasturtium
Ja to nie wierzę.Dziewczyny tak czytam, oglądam przeglądam internet... I na tik toku wpadłam na dziewczynę która przy staraniu się o dziecko chodziła.na akupunkturę Co wy myślicie o tym ? Wierzycie czy nie wierzycie we wschodniej metody terapeutyczne ?