reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

to chyba miała być odpowiedź do mojego komentarza.
Słuchajcie, wiem że są osoby z takim samym problemem, ale to spadło na mnie jak jakaś bomba… miałam cichą nadzieję że jest problem tylko z ruchliwością a tu się okazuje że nie ma ani jednego o prawidłowej budowie…
Wszelkie rady co dalej robić chętnie przyjmę, mam już zapisany jeden post od Ciebie @Zazuu odnośnie diety ale może polecicie jakieś suple jeszcze przed wizytą u specjalisty?
Z supli to gdzie nie szukalam byl polecany fertilman plus czy tam super (ta drozsza wersja za okolo 100 zl). No i z takich prostszych rzeczy do wdrozenia na co dzien sok pomidorowy i olej z carnuszki. Resztę podpowie @Ladycarooo 😁

reklama
W sumie takie gorliwe z pilnowaniem owu starania to 2 cykle, a ogólnie to 4, ale te pierwsze dwa, to bez pilnowania płodnych;) msc temu miałam biochemiczna, myślałam że się "oczyszcze" i teraz się uda, no ale...😑 dwie poprzednie moje ciążę w 1 cyklu starań...myślałam że będzie tak samo, a tu dupa🙈

No i bokserki z h&m które były zbawieniem dla mojego Starego (fana bokserek tak obcisłych, że oczami wyobraźni widziałam jądra błagające o tlen) a do tych luźnych bardzo się przekonał (tylko do spania i chodzenia po domu, ale już nie wyobraża sobie spać w czymś obcisłym) u @Bibi89 chyba też te bokserki się sprawdziły?
A bokserki z h&m są jakieś specjalne? 😄
Bo mój od zawsze nosi bokserki, ale nie z h&m.
Za to codziennie bierze kąpiel w wannie🙄 twierdzi, że nie w gorącej wodzie, ale mimo to boję się że zabija plemniki🤦‍♀️

A bokserki z h&m są jakieś specjalne? 😄
Bo mój od zawsze nosi bokserki, ale nie z h&m.
Za to codziennie bierze kąpiel w wannie🙄 twierdzi, że nie w gorącej wodzie, ale mimo to boję się że zabija plemniki🤦‍♀️
specjalne to nie. Po prostu polubili je faceci, którzy zawsze tylko w obcisłych 😂 no i są luźne i 100% bawełna

O te
Kojarzę, ze chyba @Bibi89 też je brała dla swojego ale pewności nie mam

Załączniki

• 12cf7fce-6c0d-40cf-b31d-3cd933c5bed7.jpg
    12cf7fce-6c0d-40cf-b31d-3cd933c5bed7.jpg
    43,4 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Do góry