reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

I nas jest to samo.. jestem najstarsza i zero dzieci. Nawet nie chce mi się do rodziny jeździć bo nie umiem przy tych dzieciach. Nie mówią już o tych nieszczęsnych pytaniach
u mnie poronieniu pytań nie ma, nawet w zyczeniach jakichkolwiek zawsze było No i dzidziusia tak teraz zostało zastąpione to czymś w rodzaju i tego najważniejszego...

reklama
Dziewczyny wierzycie w przesądy ? Ostatnio bociek przeleciał dosłownie nad moją głową i nad dachem mojego domu 🤭 Ja nie wierzę.
Ja tak. Ilekroć śniło mi się dziecko, tłum niemowlaków w szpitalu na porodówce, albo woziłam niemowlę we wózku, kończyło się poronieniem.
Tym razem śniłam pusty wózek 😀 cicha nadzieja 😀

reklama
strach się kłaść spać
W nie które sny wierzę. Śniła mi się moja babcia, byłam jej ukochaną wnuczką,bo reszta same chłopaki. Śniło mi się, że jadę z nią autobusem ona wysiada a ja jadę dalej. Mojemu partnerowi codziennie śnił się zmarły brat i przy zwykłej kontroli coś tam u mnie wyszło, potem jak się okazało to rak i wiem,że dawali znaki. Na szczęście okazało się,że rak w 1 stadium.

Do góry