reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

Hej , okres mi spóźnia się dwa dni , zazwyczaj dostawałam @ regularnie . Na teście jedna kreska i test robiony nie z porannego siku . W pierwszej ciąży robiłam w drugi dzień spodziewanej miesiączki późnym popołudniem i wyszła wyraźna druga kreska . To raczej coś nie tak ze zdrowiem ?. Dodam że „ wysyfiło” mnie jak nigdy i ból pleców taki jak nigdy .
Może się owulka przesunęła?

reklama
To nie jest wątek do analizowania objawów domniemanej ciąży [emoji6]
Zapraszam do pierwszego postu.

P.s.
Jeśli test jest negatywny to objawy nie są ciążowe
Hej , okres mi spóźnia się dwa dni , zazwyczaj dostawałam @ regularnie . Na teście jedna kreska i test robiony nie z porannego siku . W pierwszej ciąży robiłam w drugi dzień spodziewanej miesiączki późnym popołudniem i wyszła wyraźna druga kreska . To raczej coś nie tak ze zdrowiem ?. Dodam że „ wysyfiło” mnie jak nigdy i ból pleców taki jak nigdy .

ale skoro 12 dc już był zapadajacy się 30 mm pęcherzyk, to wynikałoby że minęło już co najmniej 10 dni od owu, więc na moje to on po prostu spada :( Mam cykle 27 dniowe wg flo powinnam mieć 14go dc owu i jeżeli na to patrzeć to znowu powinien być trochę wynik chyba wyższy. Od 13go brałam 2x1 duphaston i tak się zastanawiam czy nie dać sobie spokoju z tym :(

reklama
Do góry