reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
A jaki to jest okresowy, Mniejszy niż 1? Cycki dalej bolą tak samo więc chyba nie spada za szybko. Dobra doczytałam, że ma być mniejszy od 1. To jeszcze długa droga
Ja raz miałam okres tydzień przed czasem z ciekawości spr progesteron i był 4.5 drugiego dnia krwawienia więc chyba nie ma jasnej granicy ile...

reklama
AMH 0.85, norma w moim wieku 0.8-8.18
nie wiem jak to jest z tym badaniem AMH, bo u mnie dziwnie to wyszło. robiłam rok po roku AMH i za drugim razem wynik był wyższy niż za pierwszym a rezerwa jajnikowa co miesiąc się zmniejsza a nie odwrotnie. tak się zastanawiam co może mieć wpływ? dzień cyklu w którym się bada? 🤔 no nie wiem

Do góry